Pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lako je meni to zabavno zabavlja me kad vidim da dobije kaznu neko tko se bahatinije tebi lako ne znam kako ti nije dosadno 100puta da okacis nekog na forumu
Mene nije plus OFF topicMene bi bilo sramota
Igore,fina ti je slika vjerovatno si to ti na njoj,posto vidim ništa drugo ne radiš,već kacis ceo dan forum žalbe,to sto ti je on rekao su osobine a ne uvrede.Lako je meni to zabavno zabavlja me kad vidim da dobije kaznu neko tko se bahati
Off topic
Off topicIgore,fina ti je slika vjerovatno si to ti na njoj,posto vidim ništa drugo ne radiš,već kacis ceo dan forum žalbe,to sto ti je on rekao su osobine a ne uvrede.
de ti meni objasni sta je ovde off topic sem ako nisi pod nekom jacom drogom iliOff topic
Cinjenica je da si ti bolesnik idi leci se na vreme dok jos nije uzelo maha. I usput mi malo naduvasIzneo sam cinjenicu da si mentol ometeni retardirani, na sve to malouman
Neka ti ga mama naduva, blizu ti je.Cinjenica je da si ti bolesnik idi leci se na vreme dok jos nije uzelo maha. I usput mi malo naduvas