Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4713
Players nickname
bozo carryu
Suspect ID
95
Date of violation
Jan 22, 2022
Time of violation
2.38
Proofs
https://youtu.be/Qp8UnxXn9eQ

Cupido Prada

Vibing
Player
Kao sto vidite u mom prvom klipu, ubio sam igraca sa sa id 95 i u mom drugom klipu mozete da vidite da se taj isti igrac vratio u roku par minuta.

Sali Gold

Player
Player
Pocetak ovog POV pocinje sa RDM u gradu u green zoni , nas vise od 8 stoji ispred lik sam protiv nas 8 po pravilima je to zabranjeno (RPS I RDM ) on me ubio napolje vani , ja sam se vratio u moju kucu u moj fam house ,a on je doso i tu da nas ubije po drugi put ,znam pravila vrlo dobro , ali lik nas rdmao vidi se na snimku kako ga doktor dize i on ubija po drugi put! Pogledajte dole snimak koji sam dodao!

Last edited:

Cupido Prada

Vibing
Player
ubio sam vas sve bcz neki od vas su me nazvali kujom i neka druga uvreda (ooc uvreda) ako imate pov post to sam imao ic razloga da vas ubijem i kao što vidite u pov u dečki su me upucali prestanite plakati i dobiti bolje oh, neki dan sam bio afk i slikao si se sa mnom i objavio na ingrand natpis je moja nova mačka maioo

Cupido Prada

Vibing
Player
nema veze je li vaša obiteljska kuća ili nije po pravilima ne možete se vratiti tamo prije 15 minuta prestanite plakati i ozdravite tako da ne morate ubiti 1 osobu koja je popušena 8 vas samih

Sali Gold

Player
Player
nema veze je li vaša obiteljska kuća ili nije po pravilima ne možete se vratiti tamo prije 15 minuta prestanite plakati i ozdravite tako da ne morate ubiti 1 osobu koja je popušena 8 vas samih
Ja se nisam vratio TAMO! ja sam bio ubijen van moje kuce skrooz daleko na ulici , ja sam doso u moj Fam house gde si ti sam doso opet po drugi put da nas ubijes , i evo na linku se jasno vidi kako pucas u Green zoni i to na koliko nas?? RPS si prekrsio i RDM i plus u grenzoni u gradu si nas napao bez razloga! Tebe treba iskreno banati sa servera , jer unistavas svima RP i to svi znaju!

Zamolio bih administraciju da obrate paznju na ovog Coveka jer unistava citav server sa RDM , RPS i puno toga!
Treba ga vise specati in game nije ni cudo da ne igra na Engleskom jer je sigurno perma banovan , pa sad dosao i ovde da radi sranja!

Last edited:

Cupido Prada

Vibing
Player
Ja se nisam vratio TAMO? ja sam bio ubijen van moje kuce skrooz daleko na ulici , ja sam doso u moj Fam house gde si ti sam doso opet po drugi put da nas ubijes , i evo na linku se jasno vidi kako pucas u Green zoni i to na koliko nas?? RPS si prekrsio i RDM i plus u grenzoni u gradu si nas napao bez razloga! Tebe treba iskreno banati sa servera , jer unistavas svima RP i to svi znaju!
lol ti ciljaš oružje na mene u GZ-u i lijepo ooc uvreda i plus to nije tvoj pov i osim toga možeš vidjeti s moje udaljenosti nisam znao da je GZ i ja sam, dečki, van iz GZ-a i ciljaš oružje na mene pa počeo si upirati oružje u mene i ooc vrijeđati kao što možeš čuti od ove pov. a ova pov. nije ni tvoja pa objavi svoju pov.

Cupido Prada

Vibing
Player
je li smiješno lol tbh ja nikad nisam bio zabranjen na eng serveru došao sam ovdje pomoći svojim prijateljima i otkad ti je dopušteno ciljati ljude i raditi ilegalne aktivnosti u zelenoj zoni? dečki ooc ste me vrijeđali / ciljali na mene u zelenoj zoni i nazvali me lošim riječima zato se nemojte ponašati nevino kad uopće niste nevini, a osim toga me samo mrzite jer sam popušio svu vašu famu? došao si k nama plačući da te ne napadnemo i dopuštamo da ne pričamo o tebi o tvojoj obitelji jer vas svi mrze dečki svi znaju kakav ste tip osobe

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Resena je medju igracima IC putem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom