Kao sto vidite u mom prvom klipu, ubio sam igraca sa sa id 95 i u mom drugom klipu mozete da vidite da se taj isti igrac vratio u roku par minuta.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja se nisam vratio TAMO! ja sam bio ubijen van moje kuce skrooz daleko na ulici , ja sam doso u moj Fam house gde si ti sam doso opet po drugi put da nas ubijes , i evo na linku se jasno vidi kako pucas u Green zoni i to na koliko nas?? RPS si prekrsio i RDM i plus u grenzoni u gradu si nas napao bez razloga! Tebe treba iskreno banati sa servera , jer unistavas svima RP i to svi znaju!nema veze je li vaša obiteljska kuća ili nije po pravilima ne možete se vratiti tamo prije 15 minuta prestanite plakati i ozdravite tako da ne morate ubiti 1 osobu koja je popušena 8 vas samih
lol ti ciljaš oružje na mene u GZ-u i lijepo ooc uvreda i plus to nije tvoj pov i osim toga možeš vidjeti s moje udaljenosti nisam znao da je GZ i ja sam, dečki, van iz GZ-a i ciljaš oružje na mene pa počeo si upirati oružje u mene i ooc vrijeđati kao što možeš čuti od ove pov. a ova pov. nije ni tvoja pa objavi svoju pov.Ja se nisam vratio TAMO? ja sam bio ubijen van moje kuce skrooz daleko na ulici , ja sam doso u moj Fam house gde si ti sam doso opet po drugi put da nas ubijes , i evo na linku se jasno vidi kako pucas u Green zoni i to na koliko nas?? RPS si prekrsio i RDM i plus u grenzoni u gradu si nas napao bez razloga! Tebe treba iskreno banati sa servera , jer unistavas svima RP i to svi znaju!