Postovana administracijo,
Ovim putem zelim da prijavim jednu osobu koja krsi pravilo o koriscenju vise korisnickih naloga. Smatram da je vazno da se ova situacija razmotri i ova osoba kazni.
Primetio sam da ovaj igrac aktivno koristi vise naloga u igrici kako bi ostvario odredjene prednosti.
Navodim nekoliko stvari koje sam primetio:
Ante Tigamochi - Approved - Vredjanje Servera |14018
Ante Escobar - Approved - G.P 6.3 | ID 33595
Igrac je kaznjen na ovim nalozima.
A i ove naloge igrac koristi:
Ante Black | ID: 44091
Ante Tigamochi | ID: 14018
Ante Blanco | ID: 44202
Ante Escobar | ID: 33595
Ante Capone | ID: 44523
Ovim primerima se jasno ukazuje na to da igrac namerno krsi pravila i koristi vise naloga kako bi ostvario svoje ciljve ili unistio drugim ljudima RP.
Molim vas da preduzmete odgovarajuce mere i kaznite ovu osobu.
Verujem u vasu sposobnost da se nosite sa ovom situacijom na pravi nacin. Unapred vam se zahvaljujem na pacnji posvecenoj ovoj prijavi i nadam se da cete preduzete nesto u skladu sa pravilima grada.
Ovim putem zelim da prijavim jednu osobu koja krsi pravilo o koriscenju vise korisnickih naloga. Smatram da je vazno da se ova situacija razmotri i ova osoba kazni.
Primetio sam da ovaj igrac aktivno koristi vise naloga u igrici kako bi ostvario odredjene prednosti.
Navodim nekoliko stvari koje sam primetio:
Ante Tigamochi - Approved - Vredjanje Servera |14018
Ante Escobar - Approved - G.P 6.3 | ID 33595
Igrac je kaznjen na ovim nalozima.
A i ove naloge igrac koristi:
Ante Black | ID: 44091
Ante Tigamochi | ID: 14018
Ante Blanco | ID: 44202
Ante Escobar | ID: 33595
Ante Capone | ID: 44523
Ovim primerima se jasno ukazuje na to da igrac namerno krsi pravila i koristi vise naloga kako bi ostvario svoje ciljve ili unistio drugim ljudima RP.
Molim vas da preduzmete odgovarajuce mere i kaznite ovu osobu.
Verujem u vasu sposobnost da se nosite sa ovom situacijom na pravi nacin. Unapred vam se zahvaljujem na pacnji posvecenoj ovoj prijavi i nadam se da cete preduzete nesto u skladu sa pravilima grada.