Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravila Dogadjaja 1.18 | 5220 Sinners Cartel

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12795
Players nickname
Dare_Howard
Suspect ID
5220
Date of violation
Jan 22, 2022
Time of violation
8:41
Proofs
https://streamable.com/mqs7l8

DAREEEEE

Player
Player
Ubija me sa autoceste gde je nemoguce doci kad si u krugu u tom momentu nisam ni znao odakle me je pucao tek sam posle video na snimku.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • (Ostavljam ovu zalbu Curatoru Neformalnih Organizacija)

Mike.

Vendetta <3
Player
cekaj koga ti prijavljujes? sebe ili id 5220? i ti si bio na autoputu gde se ne smije biti tako da nemoj se pravit pametan sad i nemoj da spominjes celu fam zbog toga sto je jedan lik iz te fam uradio gresku, idi placi dalje po forumu jer si ocito ljubomoran sto smo bolji od vas pa nam hoces smjestiti warn za nesto sto je jedan lik uradio

Jamy Diesel

Player
Player
cekaj koga ti prijavljujes? sebe ili id 5220? i ti si bio na autoputu gde se ne smije biti tako da nemoj se pravit pametan sad i nemoj da spominjes celu fam zbog toga sto je jedan lik iz te fam uradio gresku, idi placi dalje po forumu jer si ocito ljubomoran sto smo bolji od vas pa nam hoces smjestiti warn za nesto sto je jedan lik uradio
Na auto putu gde je on bio sme da bude
Ali je id 5220 usao skroz gore na auto put,
Kada krene event i kada udjes u krug ne postoji mogucnost da se ti tamo gore popnes
A na auto put na kom je ovaj bio moze da se popne unutar kruga

freaky

Player
Player
Svuda na autoputu moze da se udje, kad se izadje iz kruga imas 5 sekunde da se vratis, to je dozvoljeno i na turfove da se radi da bi 'izbegli' prepreku. Tkd niste ni ti ni on pogresili nesto. Inace ja se umesao jer ce Cofi moji lik

DAREEEEE

Player
Player
1.18 Zabranjeno je koristiti krovove kojima se ne može pristupiti pješice ili ljestvama kada je događaj već započeo i nije dopušteno koristiti uzvišice kao što su autoceste kojima se ne može pristupiti iznutra kada je događaj počeo.

Do mene se moze doci kad si u krugu dok do njega nije moguce

Status
Not open for further replies.
Top Bottom