Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19927
Players nickname
Sasa Zajcev
Administrators nickname
Andrej Ulemek
Date
Jun 24, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/411474/#post-1499535

Stameni995

Player
Player
Postovana Administracijo, zamolio bih vas da detaljno pregledate za sta sam kaznjen i na kojoj osnovi? "POV od 30 Sekundi" je u pitanju u ovoj situaciji na kojoj se ne vidi cijela situacija jer prvih 20 sekundi decko ide prema LSPD stanici (vraca se vec 3-4 put da provocira). Ja mislim da nisam ovdje pogrijesio. Decko je radio UB upadajuci s biciklom i provocirajuci vec po ko zna koji put za redom radeci i CB. Na sta sam ja komentarisao tu istu zalbu i zamolio ADMINA da zatrazi od igraca da dostavi POV od cele situacije jer ovde se vidi samo 5 sekundi , na sta je admin totalno iskulirao i ja sam kaznjen za P.Z.Z 1.1, i ako se ne vidi ni 2% situacije u POV-u. Ako sam ja kaznjen , igrac koji je kacio zalbu je trebao da dobije MG zbog diskorda i UB zbog upadanja u LSPD i stanicu sa biciklom kao i njegov prijatelj.

"Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )"

Kao sto ovo pravilo nalaze POV moze biti kraci od 1min AKO SE VIDI CELA SITUACIJA sto je u ovoj situaciji nije validno kao sto se moze i videti. Mislim da je u ovoj situaciji admin doneo pogresnu i nepravednu odluku prema meni, a postedio igraca koji je kacio zalbu ne uzimajuci u obzir ama bas ni jednu GRESKU. Nadam se da ce te ovo detaljno pregledati i doneti ispravnu odluku.

Hvala vam, i zelim vam ugodan dan.

S postovanjem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom