Postovana Administracijo, zamolio bih vas da detaljno pregledate za sta sam kaznjen i na kojoj osnovi? "POV od 30 Sekundi" je u pitanju u ovoj situaciji na kojoj se ne vidi cijela situacija jer prvih 20 sekundi decko ide prema LSPD stanici (vraca se vec 3-4 put da provocira). Ja mislim da nisam ovdje pogrijesio. Decko je radio UB upadajuci s biciklom i provocirajuci vec po ko zna koji put za redom radeci i CB. Na sta sam ja komentarisao tu istu zalbu i zamolio ADMINA da zatrazi od igraca da dostavi POV od cele situacije jer ovde se vidi samo 5 sekundi , na sta je admin totalno iskulirao i ja sam kaznjen za P.Z.Z 1.1, i ako se ne vidi ni 2% situacije u POV-u. Ako sam ja kaznjen , igrac koji je kacio zalbu je trebao da dobije MG zbog diskorda i UB zbog upadanja u LSPD i stanicu sa biciklom kao i njegov prijatelj.
"Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )"
Kao sto ovo pravilo nalaze POV moze biti kraci od 1min AKO SE VIDI CELA SITUACIJA sto je u ovoj situaciji nije validno kao sto se moze i videti. Mislim da je u ovoj situaciji admin doneo pogresnu i nepravednu odluku prema meni, a postedio igraca koji je kacio zalbu ne uzimajuci u obzir ama bas ni jednu GRESKU. Nadam se da ce te ovo detaljno pregledati i doneti ispravnu odluku.
Hvala vam, i zelim vam ugodan dan.
S postovanjem.
"Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )"
Kao sto ovo pravilo nalaze POV moze biti kraci od 1min AKO SE VIDI CELA SITUACIJA sto je u ovoj situaciji nije validno kao sto se moze i videti. Mislim da je u ovoj situaciji admin doneo pogresnu i nepravednu odluku prema meni, a postedio igraca koji je kacio zalbu ne uzimajuci u obzir ama bas ni jednu GRESKU. Nadam se da ce te ovo detaljno pregledati i doneti ispravnu odluku.
Hvala vam, i zelim vam ugodan dan.
S postovanjem.