Dobar dan Mujo, danas sam dobio ban sa razlogom "Pod istragom". Koliko sam upućen pod istragom sam za primanje stvari od svoga prijatelja koji je ulazio na tuđe naloge. Stvari sam primao od druga, to je istina. Žao mi je što nisam prijavio da je hakovao tuđe naloge, te da je vadio novac i stvari iz njih i prebacivao ih na mene. Kada sam prvi put dobio te stvari osijećao sam se ispunjeno te sam prvi put imao nešto vrijedno kod sebe. Iako sam znao da ovo nikako nije korektno od mene u tom trenutku nisam razmišljao o nikakvim poslijedicama. Uživan igrajuči na ovom serveru te se nadam da mogu dobiti priliku da nastavim igrati, možes mi obrisati sve novce, nije mi to bitno. Znam da sam prekršio puno pravila i za to mi je iskreno jako žao. Volio bih nastaviti igrati na ovom projektu, kroz svo vrijeme provedeno sam upoznao mnogo prijatelja i napravio puno lijepih uspomena. Nikad nisam krsio pravila, uvijek sam pazio da budem korektan te da se čuvam loše strane, žao mi je što se ovo ovako desilo te se nadam da mi možeš dati još jednu priliku.
Pozdrav, Czar.
Pozdrav, Czar.