Pozdrav postovani Mujo/Abrahame pisem unban appeal iz razloga jer stvarno vec dugo igram na serveru tjst 7 meseci i bio sam samo 1 pre toga banovan zbog moje greske i takodje ne poznavanje pravila ali pritom sam bio i asistent administracije i lider Vagosa i nikad nisam pravio gluposti cisto kaznjavan zbog sitnica pritom bi zeleo unban jer mi se stvarno igra na ovom projektu i nemam zelju da prestanem igrati 2 meseca zbog "skripte" koju je admin doneo odlukom dok sam stojao u teretani i radio battle pass misiju da podignem teg 2000 puta pritom vec 2 dana se cela mucim da uradim tu misiju bez prestanka kako bi sto pre zavrsio misiju i podigao level tako sam i mladjem bratu dao da stiska slovo "e" koje je stiskao dok sam otisao do wc-a pritom dok sam se vratio iz wc-a vidim pored mene 2 admina i sakala(koji je iz fiba kao i ja) pritom silazim sa sprave javljam se i meni admin odgovara kakva zalost alene ides na 60 dana bana ja govorim pritom kako ne znam o cemu se radi i on mi samo kaze videces i pritom posle 5 minuta sam dobio ban na 60 dana zbog navodno skripte pristajem na svaki vid pc checka ili bilo kakvog drugog nacina proveravanja dal sam imao skriptu jer posten sam igrac vec dugo na serveru i stvarno bi bilo glupo da dobijem ban zbog ovoga...