Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25753
Players nickname
Veky Gold
Administrators nickname
Djomla Ghetoven
Date
Jun 25, 2023
Time
20:05
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/407663/#post-1490939

Tatke_Mujkovic

Player
Player
Poštovanje svima dobro veče, hteo da ispričam svoju stranu priče od ovoga sto se desilo. Jasno mi je da sam pucao u zelenoj zoni sto je stvarno dosta nisko za jednog starijeg igraca na ovom serveru, naime bio sam taj dan dosta pod pritiskom ljutili su me dosta i dosao je taj navedeni u zatvor te je stalno vredjao policajce koji su ga doveli, prema nama i onda je stalno kada bi ga odvađali u samnicu je radio LTA, radio Bug Abuse i moze se vidjeti na snimci kako ga vise nas puca sa tejzerom i covjek ne pada tako da mislim da se i vi mozete sloziti da nije ni on bas cist ko suza. Kao sto sam rekao bio sam pod pritiskom stalno su me taj dan zvali za nesta dosadjivali te nisam vise imao strpljenja i izvadio pusku i napravio sto sam napravio. Mogao sam njega stavit isto na forum radi 101 razloga ali nisam nema veze moja greska, iskreno se ispricavam ako sam ikoga povredio i vjerujte mi da se nece ponoviti. 7 dana traje warn ja sam 4 dana pricekao nisam hteo odma zamarati vas te smarati ovdje te bi vas molio sad bar malo milosti da mi date i da mi sknitete taj warn nisam mogao dopustiti da mi covjek krsi javni red i mir u DOC-u sa Bug Abuseom, svestan sam sta sam uradio i nece se vise ponoviti zato vas molim da mi date sansu i uklonite ovaj warn.

Moj DOC ukratko

Status
Not open for further replies.
Top Bottom