Cijenjena administracijo, danas dobio ban 7 dana radi IC vrijedjanja, u videu koje je objavio dotični se čuje kako on vrijeđa policiju i ja mu na to uzvraćam vrijeđanje, mogu razumjeti da je to fail RP ali ne mogu da razumim da je to OC vrijedjanje, on meni kaže majmune, a ja njemu kazem da je retard i na osnovu čega se zaključuje da sam ja vrijedjao oc , a dotični mene vrijeđa IC. U tom video dotični radi CB i radi Fear RP , čak u video tom kaže ja nemam straha za život i dotični admin ga ne kazni nizašta. Ovo je za mene čista korupcija i trebate provjeriti vezu dotičnog igrača sa dotičnim igračem. U tom videu se vidi čak da lice krši i MG jer priča na discordu i dok snima minizuje igru i strima svima u pozivu kako se on iživljava nad državnim službenicima, pa možemo reći i da lice može biti kažnjeno i za to da ne snima sve slojeve igre jer kao što kažem u nekoliko trenutka minimizuje igru. Zamolio bih vas da mi skinete kaznu na zatvorsku i da kaznite i admina i igrača,usput admin je odobrio zalbu koja je napisana u pogresnom formatu(nit je stavio nick pravilan,niti dobar datum ni vrijeme ni naslov)