Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21627
Players nickname
Mujo_Cappone
Administrators nickname
Tefo_Koturic
Date
Jun 25, 2023
Time
13:42
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/411489/

Mujo Cappone

Player
Player
Cijenjena administracijo, danas dobio ban 7 dana radi IC vrijedjanja, u videu koje je objavio dotični se čuje kako on vrijeđa policiju i ja mu na to uzvraćam vrijeđanje, mogu razumjeti da je to fail RP ali ne mogu da razumim da je to OC vrijedjanje, on meni kaže majmune, a ja njemu kazem da je retard i na osnovu čega se zaključuje da sam ja vrijedjao oc , a dotični mene vrijeđa IC. U tom video dotični radi CB i radi Fear RP , čak u video tom kaže ja nemam straha za život i dotični admin ga ne kazni nizašta. Ovo je za mene čista korupcija i trebate provjeriti vezu dotičnog igrača sa dotičnim igračem. U tom videu se vidi čak da lice krši i MG jer priča na discordu i dok snima minizuje igru i strima svima u pozivu kako se on iživljava nad državnim službenicima, pa možemo reći i da lice može biti kažnjeno i za to da ne snima sve slojeve igre jer kao što kažem u nekoliko trenutka minimizuje igru. Zamolio bih vas da mi skinete kaznu na zatvorsku i da kaznite i admina i igrača,usput admin je odobrio zalbu koja je napisana u pogresnom formatu(nit je stavio nick pravilan,niti dobar datum ni vrijeme ni naslov)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom