Dobro vece Dragi Mujo Dobio sam ban za GP 1.8 a ja nisam prenosio stvare sa main na twink ili sprotivno moj twink nije banovan nego samo main isto i mom bratu samo main igramo na istom Epic accu ne delimo Grand Naloge nego samo Epick acc desavalo se nekad da mi da on nesto Pr do 1-2m da ih prodam ili nesto tako jer on nije vest u tome ali naravno dok smo obojca bili online nista breko poste i ostalo I sada smo dobili pre neki dan Ban Ja sam tebe naso in Game i objasnio sam ti situaciju ti si meni reko da postavim na forum tako ko sto sam ti objasnio in Game i da ces pregledati ja sam postavio isto tako i ti si mi odbio zbog laganja mogu to da ti dokazem da ne lazem dacu ti dokaz Da imam 2 kompjutera kuci na video poziv da ne bude da lazem ako mi ne verujes Moj i jegov ID Su 24145 18050 samo su ta dva naloga banovana a sada cu ti pokazem i neke druge dokaze da sporedis glasove i da vidis da ja ne lazem.Ja sam ti poslo dokaze na discordu ali evo poslacu ti ih i ovde.Ja i moj brat bi voleli da nastavimo da igramo na ovom predivnom projektu