Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected For Chief Administrator | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3748
Players nickname
Leon Irac
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 25, 2022
Time
00:00
Proofs
xx

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Dragi Abraham,

Pišem ti ovaj pismo kako bih ti iskreno izrazio svoje isprike zbog greške koju sam napravio na serveru. Shvaćam da sam prekršio pravila i želim ti iskreno reći da mi je zaista žao.

Kao administrator servera, moja je odgovornost pridržavati se postavljenih pravila i svojim primjerom pridonositi pozitivnoj atmosferi na serveru. Svjestan sam da je moje ponašanje bilo neprikladno i shvaćam koliko je važno održavati red i poštovati pravila.

Želim ti obećati da ću naučiti iz svoje greške i truditi se popraviti. Razumijem da si razočaran i da možda nećeš automatski pružiti još jednu priliku da budem administrator na serveru. No, molim te da mi pružiš mogućnost da povratim tvoje povjerenje. Bit ću vrlo zahvalan ako mi pružiš drugu šansu da ispravim svoje postupke i ponovno pridonesem zajednici.

Razumijem da će biti potrebno vrijeme i trud da povratim tvoje povjerenje i pokažem da sam sposoban obavljati svoju ulogu kao administrator. No, želim te uvjeriti da ću se maksimalno angažirati i biti odgovoran u svojim postupcima.

Još jednom, iskreno se ispričavam zbog svojih postupaka i nadam se da ćeš mi pružiti priliku da se popravim. Prošlo je već godinu i sedam mjeseci od te gluposti koju sam napravio, i zaista se trudim povratiti vaše povjerenje. Vjeruj mi da mi je jako stalo ponovno postati administrator jer sam tada najviše uživao.

Stoga te molim da mi pružiš još jednu šansu.

S poštovanjem, Leon Irac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom