Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Administrators nickname
Benjamin Darkin
Date
Jun 26, 2023
Time
14:00
Proofs
https://ibb.co/64FBxs8

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Ukratko, radio sam posao kolekcionara dugova, i izasao mi je na radaru prijatelj kome treba da naplatim dug u Bloods HQ, sto je dovoljan IC razlog da ja posetim HQ i pitam da li mogu da mu naplatim dug itd...Niko nije pravio problem, cak su nas ispostovali i odveli do coveka, gde smo mi pregovarali sa njim i dogovorili se da mu naplatimo dug, gde se tom prilikom izvesni administrator setao po njihovom HQ, sto je radjenje RolePlay-a kao Administrator, sto je strogo zabranjeno jelte, iako smo lepo usli dogovorili se sa ljudima, izasli odradili posao, doticni administrator nas 4 kazni za GhettoP1.3-Zabranjen ulazak u HQ bandi bez IC razloga, iako smo mi ponavljam imali IC razlog, sto se moze videti na Adminovom POV-u, nakon toga pozvao sam Administratora da dodje do mene i covek mi kaze kako ti nemas strah da udjes u HQ, na sta sam mu ja rekao da su mi tamo prijatelji, i da bi smo napustili HQ da su nam tako naredili, napominjem bilo nas je 4 u kombiju, sto je jelte moze biti FearRP jedino a ne GhettoP1.3 sto je Administrator i sam zakljucio kad sam mu pojasnio sta i kako...Dostavljam POV u kom smo pricali u linku ispod...Iskreno ja ne mogu da verujem...Na sve ovo Administrator mi kaze da je FearRP i GhettoP1.3 isto i samo magicno nestao, rekao mi da uzivam i nestao...Bezobrazluk!

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Nadovezao bih se da je DOC sluzbenik imao puske na glavi, i da su oni pucali po nama dok su mu puske na glavi bile, sto je FailRP, jer mi fakticki kao da imamo taoca, oni pucaju po nama i ne razmisljaju da mi mozemo njihovog kolegu ubiti kad god hocemo, ako idemo po logici doticne Administratorke

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
POV situacije nije dostavljen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom