Ukratko, radio sam posao kolekcionara dugova, i izasao mi je na radaru prijatelj kome treba da naplatim dug u Bloods HQ, sto je dovoljan IC razlog da ja posetim HQ i pitam da li mogu da mu naplatim dug itd...Niko nije pravio problem, cak su nas ispostovali i odveli do coveka, gde smo mi pregovarali sa njim i dogovorili se da mu naplatimo dug, gde se tom prilikom izvesni administrator setao po njihovom HQ, sto je radjenje RolePlay-a kao Administrator, sto je strogo zabranjeno jelte, iako smo lepo usli dogovorili se sa ljudima, izasli odradili posao, doticni administrator nas 4 kazni za GhettoP1.3-Zabranjen ulazak u HQ bandi bez IC razloga, iako smo mi ponavljam imali IC razlog, sto se moze videti na Adminovom POV-u, nakon toga pozvao sam Administratora da dodje do mene i covek mi kaze kako ti nemas strah da udjes u HQ, na sta sam mu ja rekao da su mi tamo prijatelji, i da bi smo napustili HQ da su nam tako naredili, napominjem bilo nas je 4 u kombiju, sto je jelte moze biti FearRP jedino a ne GhettoP1.3 sto je Administrator i sam zakljucio kad sam mu pojasnio sta i kako...Dostavljam POV u kom smo pricali u linku ispod...Iskreno ja ne mogu da verujem...Na sve ovo Administrator mi kaze da je FearRP i GhettoP1.3 isto i samo magicno nestao, rekao mi da uzivam i nestao...Bezobrazluk!