Pokušavamo da robamo lice onda dolaze njegovi i robaju nas
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Likovi sto su me dosli spasit zive kucu pored moje i culi su pucnjavu i dosli mi pomocPokušavamo da robamo lice onda dolaze njegovi i robaju nas
Jebem te usta vise bmk sto ti pisem off topic reportaj me goni se u 3 picke materine ne znam kako mozes biti ovoliki warrior lo forumu i nemati zivot jebeni vec visis na ovoj igrici cekas da neko napise ID u club chatu i da reportas za MG jebeni retardePokušavamo da robamo lice onda dolaze njegovi i robaju nas
off topicAu Kakav si ti Forum Warrior
Da ali su ovo bili njegovi jer su me robali pa zato znam da jesuBuraz jel mozes molim skuziti da nije SVE MG ako te netko pocne pucat dok ti robas nekog??
Ako si u kuči ne čuje se pucnjava to je prvi dokaz da lažešLikovi sto su me dosli spasit zive kucu pored moje i culi su pucnjavu i dosli mi pomoc
koliko si jadan od jedan do igro da kacis ljude za mgPokušavamo da robamo lice onda dolaze njegovi i robaju nas
Zato što je to massive MG za što se dobije demorgan a ne mute a da ID 80 ne želi bit toliko opljačkan da mora kršit pravilakoliko si jadan od jedan do igro da kacis ljude za mg
zamisli kace za mg likovi ePokušavamo da robamo lice onda dolaze njegovi i robaju nas
Off topic warnzamisli kace za mg likovi e
npc liderOff topic warn
Jebem ti i off topic i tebe jebem kacis ljude za MG ako robas jadnice jadni idi quitaj ovaj server jer nije za tebeOff topic warn
hahahhahLikovi sto su me dosli spasit zive kucu pored moje i culi su pucnjavu i dosli mi pomoc