Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Jun 27, 2023
Time
10:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/411515/

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Ukratko, da ne sirim pricu, bejtuju nas pucaju udaraju autom 10min na poslu uterivaca dugova, mi pred bolnicom sva 4 izadjemo iz auta da vidimo stavise hoce jer su nam dosadili, oni nas ubiju bez brojanja, i ja dobijem kaznu za UB-sa obrazlozenjem da li je realno da ti na sred autoputa izadjes iz auta?
U mnogim slucajevima u stvarnom zivotu se na autoputu izadje iz auta pod broj jedan, a pod broj dva ja sam izasao jer ja ne mogu da roleplayam nikako od ljudi jer me udaraju autom i masovno krse pravila sve vreme, i nije mi jasno da li je administracija tu da pomogne ljudima, ili sta?Ne razumem zasto kaznjavati mene kada nista lose nisam uradio tu, nisam ja onaj koji je u ovoj situaciji krsio pravila, da sam nesto prekrsio kao pre neki dan rekao bih ok sve 5, ali stvarno ne razumem, umesto da budete razumni i pomognete igracima poput mene, i kaznite ljude koji se troluju i ne rade rp, nego drugima unistavaju rp, vi kaznjavate mene?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom