Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34706
Players nickname
Alen_Peskir
Administrators nickname
Benjamin Dakrin
Date
Jun 25, 2023
Time
17:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=t8BmSjlwIuA

Alen Peskir

Obidjes teren pokupis evre 💶
Player
Postovani Abrahame/Mujo zeleo bih vas zamoliti za unban appeal koji pisem vec 3 put iz razloga jer mi se igra na ovom projektu i zeleo bih stvarno nastaviti igrati iz razloga jer je jedini dobar projekat a takodje bi zeleo zaigrati sa svojim prijateljima pritom ne znam kakav admin ima dokaz da sam ja navodno koristio skriptu i ja sam vec u svojoj prvoj zalbi da mi je zapravo brat stiskao slovo e na tastaturi citavih 5/6 minuta dok sam otisao do toaleta pritom ja stvarno ne znam kako admin sme da bude u teretani bez admin moda da ide tuce ljude u green zoni a ne preko komandi admina pritom me je banovo jer mu se nisam odazvao na 30sekundi do 1minut dok me je zvao jer dete od 6 godina nije nosilo slusalice i cim sam dosao iz toaleta vido sam 2 admina pored sebe i odmah sam sisao sa sprave da vidim sta se desava pritom mi je samo rekao da idem na ban gde se sakal nasalio u videu molio bih vas da dobro pogledate video.

-Alen Peskir

Status
Not open for further replies.
Top Bottom