Zahtevam pov od ovog,sumja hit box,kad ID 63 krenuo da me puca USPORITE na 0.25 video i vidise kako puca pored mene a hita me al ocu njegov pov da vidim samo.Z
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Uzivaj miPa mene bi bilo sramota reportat, da me narod gleda kako sam los. Pogodi sta brate moj..
podsjetnik : nauci ti hitat, pa onda govori drugimaJedan prijateljski savjet - da bi nekog ubio trebaš ga hitat.
Prvo naucit pucati pa onda kaci mongoloidu jedanZahtevam pov od ovog,sumja hit box,kad ID 63 krenuo da me puca USPORITE na 0.25 video i vidise kako puca pored mene a hita me al ocu njegov pov da vidim samo.Z
Niko je od pocetkq na serveru, metam te hito u rolu i nastavio pravcem. Ako to ne znas onda quitaj ovoZahtevam pov od ovog,sumja hit box,kad ID 63 krenuo da me puca USPORITE na 0.25 video i vidise kako puca pored mene a hita me al ocu njegov pov da vidim samo.Z
Nemas drug efekat burazeru.
imaNemas drug efekat burazeru.
Sto nisi na YT postavio da se uspori video tvoj da se vidi lepo si se uplasio neceg ili.Nemas drug efekat burazeru.