Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18174
Players nickname
Zoky Navarro
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 22, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/UVoa819

Zoky_Navaro

Most loyal player
Leader of unofficial org
Dobio sam ban pre nekoliko dana za BA , ja sam svestan svoje greške, ali je to moja jedina greška dok igram na ovom serveru, nikada pre a ni posle nisam napravio nešto slično niti sam zloupotrebio bilo kakav bag, motore su tako prodavali na celom serveru i to javno, i to je zapravo bio jedini način da se kupi taj motor, u tom trenutku nisam razmisljao jer su mi trebale pare i nažalost uradio sam tu glupost, ali zaista nisam znao da se to ne sme radit niti je pisalo da se ne sme prodavati do skoro kada ste napisali da je BA. Mislio sam da je to bag ali nisam bio siguran da se ne može direktno prodati i da je to jedini način da se proda jer su tako svi radili, čak su neki zvali i admine da budu prisutni dok se razmena radi, radi prevare. Nikada do sada nisam krsio pravila onda bi trebao ceo server da bude banovan opet napominjem da je bilo gde pisalo ne bi to uradio mislim da zasluzujem sansu.
Samo da napomenem da je to poslato preko poste pre 8 meseci al od skoro je napisano da se to ne sme i da sam dobio kaznu od pre 8 meseci. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom