Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break | ID: 36988, 21642, 39471

Status
Not open for further replies.
Your ID
1270
Players nickname
Don_Hoxha
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 28, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/6NjS7MaXJwY

havemercy

Valchiny on top!
Player
Sve se vidi u pov-u. Nemam reči!
- Čekam da osiguram auto sa drugom, likovi dolaze pucaju na nama, psuju i rade mass CR..

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
nemoj da lazes, sa ukradenim autom cekas ispre SAHP-a i nije ti niko psovao majku nemoj da lazes ti si nama psovao majku i vrejdao nas sto seces klip, pustio ceo snimak, a deo snimka.

havemercy

Valchiny on top!
Player
nemoj da lazes, sa ukradenim autom cekas ispre SAHP-a i nije ti niko psovao majku nemoj da lazes ti si nama psovao majku i vrejdao nas sto seces klip, pustio ceo snimak, a deo snimka.
Nema potrebe, cjela situacija se vidi. Kako vi pucate na nas i nas udarate. Nema nikakav ukraden auto! Ako imate žalbu možete okačiti!
Imajte ugodnu noč draga administracijo i pošteni igrači!

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
imas 9 godina igras RP i krades auto na 5sec foru u event trci, Team Killas svog lika iz organizacije i sa ukradenim autom stojis ispred SAHPA i pustio ceo video da se fino cuje kako nam psujes porodicu.

havemercy

Valchiny on top!
Player
imas 9 godina igras RP i krades auto na 5sec foru u event trci, Team Killas svog lika iz organizacije i sa ukradenim autom stojis ispred SAHPA i pustio ceo video da se fino cuje kako nam psujes porodicu.
- Imam 16 godina.
- Radim u LifeInvader
Imaj ugodan dan! Ako imas nešta da okačiš okači, moja situacija se vidi cela!

! Air

Player
Player
Ukrali ste auto i pobelgi u green zone.
Cak sam vas ja vijao dok ste bezali

Bruno Gold

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 36988 dobit će kaznu za CR
  • ID 39471 dobit će kaznu za G.P 6.15

• Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom