Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS | Korumpirana Biografija | Dragan Bajun | 43100 |

Rejected
Status
Not open for further replies.

Dragan Bajun

Active Member
Leader of unofficial org
Ime: Dragan Bajun
Spol: Musko
Dob: 20
Nacionalnost: Balkanac
Mjesto rođenja: Vukovar
Spol: Musko
Boja očiju: Crvena
Boja kose: Crvena
Tetovaže: Imam tetovaze po Ledji i na Prsa
Snage: Vrlo dobar vozac auta , Dobar Trgovac automobila i Stvari
Slabost: Na neodgovornost drugih ljudi pa se lako iznerviram

Životna priča: 100+ riječi

Ja sam momak koji ima 20 Godina u Gradu Los Santosa , preselio sam se u grad iz Vukovara i dosao sam da pokusam napravim bolju buducnost za sebe i buducu zenu i decu, ali nisam uspeo pao sam jako na dno kada sam dosao , ali tu su mi pomogli neki novi drugari iz Grada , dali su mi malo para i uveli su me u novu porodicu , i sa tom novom porodicom smo isli na pijacu Trgovali smo i zaradjivali , i onda sam ja skontao da se lepo moze zaraditi i onda sam bio na pijaci trgovao po citav dan , kada sam zaradio prvi veci iznos kupio sam sebi stan od 500.000$ dolara i onda sam poceo na vece pare da zaradjujem na pijaci , kada sam zaradio jos , poceo sam trgovinom auta , kupio sam svoj prvi auto koji je bio Sultan Classic i sa njime sam isao na trke i naucio sam da jako dobro vozim i to sam uzeo u obzir , i onda sam krenio ici u Medicinsku Skolu da postanem Lekar , i uspeo sam da zavrsim Medicinsku skolu i zaposlio sam se kao Pripravnik Hitne Pomoci , radio sam na Intervencijama i nakon nekoliko dana dobijao sam Unapredjena i nakon mesec i 10 dana unapredjen sam u Zamenika Direktora
Jedini ishod: 1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Last edited:

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Pregledao sam Vašu biografiju i odlučio sam da je prihvatim (2/5)

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazi na pravilo dogadjaja 1.6
Pripazi na pravilo PG.

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom