Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7990
Players nickname
Nemke Vidak
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Jun 26, 2023
Time
22:00
Proofs
https://imgur.com/EyMs83Z

Nemkee

Player
Player
Pozdrav,

Ja sam Nemke Vidak ID 7990, igram na ovom predivnom serveru skoro od samog početka projekta. Ovde sam se zabavljao i družio sa svojim prijateljima, i zaista bi mi bilo veoma žao ako bi to druženje bilo zaustavljeno. Želim da naglasim da nikada nisam kršio RP i server pravila, a od početka mog igranja na serveru nisam imao više od 1-2 kazne.
Međutim, želeo bih da vam ispričam o incidentu koji se dogodio 26. juna. Na taj dan, nažalost, pokušali su da me prevare u vezi sa kripto valutama. Iskreno vam priznajem da u tom trenutku nisam znao da je takvo ponašanje kaznjivo, i iz čiste znatiželje sam i ja pokušao istu stvar. Srećom, jedini igrač kome sam ponudio razmenu nije prihvatio , pa niko nije izgubio svoj novac. Iskreno mi je drago zbog toga, jer zaista nemam nameru da naškodim ovom serveru i drugim igračima. Nikada nisam imao nameru da prevarim nekoga, jer sam osoba koja ima sopstvena sredstva i ne zavisi od tuđeg novca.
Molim vas da uvažite ovaj moj unban appeal, jer sam sada svestan svoje greške i duboko žalim što sam se upustio u tako nesto. Obećavam vam da se ovo, niti bilo šta slično, više nikada neće ponoviti. Stvarno cenim ovaj server i zajednicu koja je izgradjena, i želim da se ponovo pridružim svojim prijateljima i igračima.
Nadam se vašem velikodušnom odgovoru i želim da znate da nisam hteo izgubiti ničije poverenje, i spreman sam da se iskupim za svoje postupke. Hvala vam na pažnji i nadam se da ćete mi pružiti priliku da se vratim na server i pokažem da mogu biti odgovoran i poštovan član ove zajednice.
S poštovanjem,

Nemke Vidak

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom