Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28794
Players nickname
Aldin Armani
Administrators nickname
Marin Solo
Date
Mar 11, 2023
Time
00:00
Proofs
////

Armanii69

?
Player
Postovanje Administracio.

Kačam zalbu za unban na main dobio sam 11.3.23 za G.P 6.22-Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3).
Da ispricam cijelu priču;Meni je pala ideja da otvorimo ili kupimo porodicu,jer da malo rolamo kao lideri svoje porodice.Dogovor je bio 1mjesec da bude lider ID 27999 a sledeci mjesec ja.Sticali smo pare taj mjesec od raznih eventa,te smo kupili plantazu.Cijela svada krece u porodici oko novog lider jer je doslo vrijeme da mn prebaci lidersku poziciu.On sto je uradio je lagao da je dobio ban za 4.1-Zabranjeno Koristenje Ned Softver.Razlog zasto je lagao da je dobio ban je,prebacaj porodice na mn i fam biznisa koji smo svi ulozili pare.Ja nez zasto je to uradio da li je bio zeljan kesa ili drugi razlog.Cijela prica krece,od laznog bana lidera 27999 gdje mi se dogovaramo da otvorimo ponovo porodicu,da pustimo da propadne fam,njegova.I rekao sam drugu da nap porodicu i da cemo sb prebaciti plantazu,da nebi propala.E to je njemu nije bilo drago,te nakon par minuta ulazi u Grand,Kick mn iz porodice i sve članove i okaci zamjenike za kradu skladista.Druga i Mn.Gdje za druga povlaci zalbu,a za mn nije htio.Cijela ova prica je istina,te da nije bio razlog da mi namjesti ban,da mi je rekao da ne diram plantazu,ne bi je ni prebacivao_Ostavio bi je da propadne.Ali je mu bilo do kesa ne do prijateljstva i do dobre atmosvere u fam.Ja evo realno kazem nije mi bila namjera da kradem iz skladista jer mn te stvari ne trebaju jer to ja mogu na sticati za par dana.Bio sam co lider u fam i opremao sam clanove za event.Takoder imam i pov skladista,gdje se vidi da sve stvari sto sam izvadio iz skladista da sam stavio u auto.Takoder kada malo pogledate zalbu nije ispravan naslov zalbe
Krada skladista 28794 a kako ja mislim da treba
G.P 6.22 I ID 28794
Stavi cu primjer moje zalbe i ostalih
Moja Zalba
Druge zalbe na ovo G.P
U drugoj zalbi za G.P 6.22 -Marin Solo odg Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu, Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe + dostavite dokaz u obliku POV-a.
U mojoj zalbi nije ispravan naslov i slike su preko imgura.A treba pov.
Takoder dostavi cu svoj pov skladista
Pristajem na brisanje stvari i novca.
Volio bi se vratiti na main jer sam nepravedno kaznjen,ja smatram da je ovo bilo namjestanje ban od strane mog druga.Jer kako drugi kazu njega je smorilo da igra Grand te je prestao da igra i ono iso je na to ako ja ne igram nece ni on,sacemo da nam ban.I zavrsimo.Sad sam vidio svoj gresku da ne trebamo imati povjerenje u svakog druga.
Hvala na citanju ove zalbe.

Aldin Armani

Status
Not open for further replies.
Top Bottom