By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gde si ti video da ja pricam na discordu, meni discord radi u pozadini a u snimku se ne cuje ni 1 glas na discordu, hvala!On FearRP krsi a ti MG radis kao Leader preko discorda pricas..Ko je tebi dao leadera...
Sa obzriom da si Leader nije bitno koju gresku namestis koje pravilo prekrsis sa Vagosima ti odgovaras kao jedan warn je se tebi warn ne moze dati ili demogran ako je u pitanju kada ides sa bandomGde si ti video da ja pricam na discordu, meni discord radi u pozadini a u snimku se ne cuje ni 1 glas na discordu, hvala
A ti bas volis bit probisvjet. Zabranjeno je pricat na diskord tokom rp -a . Paz zabranjrno pricat a ne biti na diskordu te uslut biti mjutovan. Nauci razlikuOn FearRP krsi a ti MG radis kao Leader preko discorda pricas..Ko je tebi dao leadera...
Nemam uopste nameru da se raspravljam sa decom, moras da svatis da ovde nije prekrsen mg od strane mene jer se jasno vidi da ja na discordu ne pricam, vec da mi samo radi u pozadiniSa obzriom da si Leader nije bitno koju gresku namestis koje pravilo prekrsis sa Vagosima ti odgovaras kao jedan warn je se tebi warn ne moze dati ili demogran ako je u pitanju kada ides sa bandom
izvini nisam te prepoznoNemam uopste nameru da se raspravljam sa decom, moras da svatis da ovde nije prekrsen mg od strane mene jer se jasno vidi da ja na discordu ne pricam, vec da mi samo radi u pozadini