Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Ahil
Administrators nickname
Abraham
Date
Jun 30, 2023
Time
00000
Proofs
xxx

Teo Swayze

Listening : ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Portret mog zivota
Player
Dobar dan Abrahame.Dobio sam Blacklistu u Admin teamu jer sam non stop izlazio iz admina.Kada udjem u Admine prodje 1 nedelju i ja izadjem.Znam bio sam glup sto sam non stop izlazio iz admina i kajem se zbog toga..Jako admin posao volim i hteo bi opet postati admin na RS Serveru.Znam da sam pogresio i prihvatam krivicu ali zelim samo jos jednu sansu koju necu nikada vise iskorisiti samo zelim da opet postanem Admin obecavam da cu raditi svoj posao najbolje je sto sam ikada mogao i necu praviti nikakve gluposti.Znam da sam izgubio poverenje od vas i od Muje ali zelim se samo jos jednom pokazati i ako treba da dobijem blacklistu sa servera ako namestim nesto lose u admine i to sam spreman ali obecavam da necu biti takav i da cu se potruditi da budem najbolji do sada i znam da je malo ne moguce ali zelim da se pokazem jednom prilikom jer znam da cu se truditi i davati sve od sebe da radim posao sto bolje mogu.Znam da sam izgubio poverenje od tebe i od Muje ali da li mi se moze pruziti ta jedna sansa po zadnji put.Volim posao Admina znam da ga dobro radim samo sto sam bio jako brzeljao i dobijao warn za dzaba i onda sam tako livao admine par puta pokazacu se i verujte mi da necete okelavati ako mi samo jos jednu sansu date.Znam da vi zelite crvstu i jaku Administraciju i da ne zelite ljude u koje nemate poverenja i znam sve,zelim samo jos jednu priliku koji su par njih isto dobili,glup sam sto sam pravio gluposti i greske u adminima ali cu se njima iskupiti potrudicu se da radim najbolje sto mogu.Ponavljam jedno to isto ali stvarno mi je zao ne znam kako da se dokazem da pokazem da mogu biti dobar Admin.Dobar sam dosta sa vise Admina i znaju sami kakav sam ovako privatno i nisam covek koji je ikada preksio neko pravilo da je vezano za admine(nisam bio korumpiran,nisam iskoricavao svoj polozaaj,nisam nista sto je lose sto se moze pocitinit nisam uradio nikada) dosta njih su likovali admin panel i vraceni su admine ja saam se uvek trudio da pomognem svima ako treba pomoc kada dodju novi admini da pomognem oko ucenja novih komadni.Samo se zelim jos jednom dokazati i ako je mala mogucnost ali verujte mi da cu se pokazati da mogu jako dobar Admin biti.Nadam se da cu dobiti tu zadnju sansu u adminima i da cu opet doci gore u admine i pokazati i dokazati da mogu biti jako dobar admin.Svestan sam svojih postupaka koje sam radio i znam da sam skrivio i prihvatam svoju krivicu ali se nadam da dobijem jos jednu sansu da budem admin

Status
Not open for further replies.
Top Bottom