Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Abraham Eklhabib
Date
Jun 30, 2023
Time
18:43
Proofs
X

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovanje gospodine Abraham Elkhabib

Ovim putem želim izraziti svoje duboko nezadovoljstvo i podnijeti žalbu u vezi sa sporim radom administracije u igri i sporo rješavanje žalbi na forumu, kao aktivni igrač, očekivao/la sam pravovremeno i efikasno postupanje po mojim žalbama, ali sam nažalost suočen/a s kontinuiranim kašnjenjem i nedostatkom odgovora.

Napominjem da sam u svakom slučaju pravovremeno dostavio/la sve potrebne informacije kako bi se moje žalbe obrađivale bez odlaganja. Međutim, administracija je pokazala nedopustivu tromost u rješavanju ovih pitanja, što je prouzrokovalo nezadovoljstvo i otežalo mi daljnje uživanje u igri.

Kao aktivni igrač, imam pravo na adekvatan tretman i pravovremeno rješavanje svojih žalbi. S obzirom na dosadašnje iskustvo, molim Vas da odmah preduzmete potrebne korake kako biste osigurali brzu i efikasnu obradu mojih i ostalih žalbi.

Molim vas da me obavijestite o daljnjim koracima koje ćete poduzeti u vezi s mojim žalbama i osigurate da se ovakvi slučajevi spore administracije ne ponavljaju u budućnosti.

Unaprijed zahvaljujem na vašoj pažnji i nadam se promptnom rješenju ovog pitanja.

S poštovanjem
Denza Washington

Status
Not open for further replies.
Top Bottom