ID 313 P.Z.Z.1.1
ID 3684 UB-Vozi motor u Baru + prica o nekom forumu, strasne stvari
ID 3684 UB-Vozi motor u Baru + prica o nekom forumu, strasne stvari
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!reci kevi da opere picku pod jedan, pod dva ooc vredjanje je i majmuncino i debilcinoOvo vredjanje da se kazni pod jedan, a pod dva, operite usi pa poslusajte POV gde se jasno cuje da govorim majmuncino glupa a ne debilcino glupa, tako da pokusajte nekome drugome smestiti kaznu, meni necete, saljem poljubce
Koji si ti kidDecko ti na povu pricas dok si mrtav i pritom pravis ooc vrijeđanje rekao si da sam debilcina glupa ja mislim da nije uredu nazivat osobe koje imaju problem takvim izrazima hvala bogu ja nemam takav problem ali mislim da to stvarno nije uredu da se takve osobe sa poteskocama nazivaju tako molim administraciju da regulise ovo hvala i pozdrav
Druze jebem li ti sve što imaš mrtvo dodješ jednom na event za fam u godinu dana i reportas lika za cheat a svi znaju da ruke nemas ruke se moraju kupit ili ukrast nesto od to dvoje trece nema tako da nemoj srat po drugima djordje pekmez bolje da si se nazvo djordje debil ja neznam dal si ti bolestan ili da sam reciKoji si ti kid