Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Feb 2, 2023
Time
20.00
Proofs
Blacklist

Arthur Pluxury

Player
Player
Postovani,
Jel mi mozete dati poslednju sansu na Grandu zbog one doticne situacije koje sam napravio i sto se sve desavalo.
Proslo je vise od 5 meseca od mog blacklist, obecavam da cu nastaviti normalno igrati i ponasati mozete mi dati dati ponovo blacklist IP i social club ako uradim najmanju sitnicu cak i za ban 7 dana.
Prihvacam sve moje greske i sve vas razumem.
Social club mi je "MarkoPCGAMER" i discord Marko Magluta#2074, ID 760963732154351647.
BTW da nisam usao u administraciju nebi imao ko da proveri sta sam tad pisao, ja nisam ni nadao da ce zbog toga iko sta proveriti odnos no ja sam share screen moj desktop pa zatim usao na forum conversation i pokazao taj chat, ja se iskreno kaljem sto sam upload admin panel mogli smo to resiti preko foruma sve nesuglasnice .
Da li mi mozete izaci u susret samo ovaj put, znam da ste mi rekli da nije unban?
Arthur Johnson, 15810.

Arthur Pluxury

Player
Player
Ja sam samo hteo biti admin, ne vidim zasto bi mrzeo ukoliko sam clan admin team, ako mi mozete dati last chance za ovu situaciju jer da se meni nije namestao blacklist nebi nista bilo i ja nebi dobio doticnu kaznu jer je neko bio ocigledno ljubomoran sto sam bio admin i poslao je vama dokaze samo da bi dobio blacklisted.

Arthur Pluxury

Player
Player
Evo ovako ne secam se datuma tacno msm pocetak Januara, pre nego sto mi je istekao ban koji je trajao 60 dana sam ja napisao to jer me je Munja Magluta smarao preko foruma da igramo na EN serveru iako mi je on namestio ban za cheat zato sam mu to napisao.
Kako mogu mrzeti grand ako sam jedva cekao da mi istekne ban da mogu ponovo zaigrati to sto sam njemu napisao je da bi jednostavno prestao da smara.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, forum trajno banovan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom