povuceno
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ISKRENO PAMETNO SI REKAOPraviš muhu od medvjeda , jedino si ti ovdje toksičan sa tvojim iritantnim glasom i ponašanjem
Kid i teletabis nije ooc vrijedjanje a svakako se odgovorno slažem da si oboje !
Pojedinici ako su napravili neki prekršaj neka se kazne u skladu sa pravilima ni manje ni više a tvoje dodavanje ulja na vatru da se pojedinci kazne što jesu uradili i što nisu to ti neće proći
Tvoje samo ponašanje u igri i na forumu pokazuje koliko si zaostao za društvom i ponašanju u realnom vremenu , puno si se umislio da vrijediš a više vrijedi krpa na dnu oceana !
Ovi zahtjevi da se ukloni organizacija su abnormalno smiješni i veoma si me nasmijao iako te niko nije pitao za tvoje nebitno mišljenje
Mani se Amerike , repera , njihovog stava i života , kani se filmova , uozbilji se djete i vrati se u realnost i svoje godine , nemoj da misliš da si ti jedino pametan i da si ti otkrio Ameriku , Kolumbo spusti se malo !!!
Ako ne budeš slušao morat ću da reagujem i da te pošaljem opet na Bahame ali sada nećeš imati tople vode da se okupaš
offtop nisi pitanPraviš muhu od medvjeda , jedino si ti ovdje toksičan sa tvojim iritantnim glasom i ponašanjem
Kid i teletabis nije ooc vrijedjanje a svakako se odgovorno slažem da si oboje !
Pojedinici ako su napravili neki prekršaj neka se kazne u skladu sa pravilima ni manje ni više a tvoje dodavanje ulja na vatru da se pojedinci kazne što jesu uradili i što nisu to ti neće proći
Tvoje samo ponašanje u igri i na forumu pokazuje koliko si zaostao za društvom i ponašanju u realnom vremenu , puno si se umislio da vrijediš a više vrijedi krpa na dnu oceana !
Ovi zahtjevi da se ukloni organizacija su abnormalno smiješni i veoma si me nasmijao iako te niko nije pitao za tvoje nebitno mišljenje
Mani se Amerike , repera , njihovog stava i života , kani se filmova , uozbilji se djete i vrati se u realnost i svoje godine , nemoj da misliš da si ti jedino pametan i da si ti otkrio Ameriku , Kolumbo spusti se malo !!!
Ako ne budeš slušao morat ću da reagujem i da te pošaljem opet na Bahame ali sada nećeš imati tople vode da se okupaš
1. nisam perma banovanZanimljivo, većina ovih snimaka je bukvalno self report, lik je došao sa namerom da bejtuje i da pokuša da nas disbanduje, međutim nigde na ovim snimcima nema toksičnost leadera jer de nigde u snimcima ne vidi da ja njega konstantno vređam, dečko je sam sebe nazvao teletsbisom gde sam ja samo rekao da je to on, ali mislim da teletsbis nije nikakva uvreda, takodje želim da dodam da je ovaj dečko pre nekog vremena dobio perma ban, razlog njegovog perma bana ne znam ali mislim da on nema nikakvo pravo da igra preko twinka tako da molim administraciju da to proveri, hvala unapred!
nisam dosao sa namerom da vas disbandam i sam znas da me sakal doveo u hq tvoj komentar pokazuje koliko nemas inteligencijuZanimljivo, većina ovih snimaka je bukvalno self report, lik je došao sa namerom da bejtuje i da pokuša da nas disbanduje, međutim nigde na ovim snimcima nema toksičnost leadera jer de nigde u snimcima ne vidi da ja njega konstantno vređam, dečko je sam sebe nazvao teletsbisom gde sam ja samo rekao da je to on, ali mislim da teletsbis nije nikakva uvreda, takodje želim da dodam da je ovaj dečko pre nekog vremena dobio perma ban, razlog njegovog perma bana ne znam ali mislim da on nema nikakvo pravo da igra preko twinka tako da molim administraciju da to proveri, hvala unapred!
jos jedan put mi komentarisi offtopic na zalbu kunem ti sePraviš muhu od medvjeda , jedino si ti ovdje toksičan sa tvojim iritantnim glasom i ponašanjem
slobodno neka se sankcionise isto kao tvoja organizacijaJos cu da dodam da se u prvom snimku jasno cuje ooc vredjanje ovog igraca tako da molio bih da se sankcionise, hvala!
legalan je, svakako je zalbo povucena plus offtop nisi pitanJaoooo jaoooo Self report gle koji rev imaš jaooooo jaooooo