Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MASS RULE BREAK | ID: 9459, Veljko Grabulja-4813

Status
Not open for further replies.
Your ID
1270
Players nickname
x
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 2, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/XIHHB9Ik3qI

havemercy

Valchiny on top!
Player
Ovako, da krenem prvo sa pov-ovima:
POV 1:
SLIKA: Na POV 1 se lepo vidi kako PARKIRAM auto kod Black Marketa. Kasnije se vidi kako stavljam metkove i puske na tezgu. Posle toga se vidi i cuje u istom pov-u na kraju kako me ubijaju bez ikakvog razloga u ne skriptovanu gz bez brojanja, i kako kradu auto. (ako se pazljivo pogleda pov se vidi kako pokusavaju da izguraju auto).
Prekrsena pravila:
ID 9459 + Veljo Grabulja - P.Z.Z 1.1 + P.Z.Z 1.2

Last edited:

Veljko Kartell

Player
Player
POV 1:
POV 2:
SLIKA:
Na POV 1 se lepo vidi kako PARKIRAM auto kod Black Marketa. Kasnije se vidi kako stavljam metkove i puske na tezgu. Posle toga se vidi i cuje u istom pov-u na kraju kako me ubijaju bez ikakvog razloga u ne skriptovanu gz bez brojanja, i kako kradu auto. (ako se pazljivo pogleda pov se vidi kako pokusavaju da izguraju auto).
Na POV 2 se vidi kako ja u club chat saljem zahtev za otkup, nakon toga mi se javlja gospodin Igi ( 10701 ) i mi trazi pare da mu posaljem na banku za auto. Lepo se vidi kako mu saljem 5% drzavne i kako auta nema kad sam otiso na praking. Na slici se vidi kako mi je auto kasnije na kaznenog parkinga. Mislim da ovo nije po pravilima, i zahtevam najstrožu kaznu.
Prekrsena pravila:
ID 10701 - SCAM!
Broj 1 Radis MG u club chatu.
Broj 2 Dajes strancu pare a ne znas da li ti je on ukrao kola.
Broj 3 Ne moze odmah auto koji je ukraden na parkingu da se stvori cim das pare nekom strancu koga ne poznaješ. Treba da prodje 20min.
Broj 4 Gde se vidi na snimcima da ID 4813 krade kola??? ID 4813 SE NIGDE NE POJAVLJUJE NA SNIMCIMA .
Broj 5 Nemas ni jedan dokaz za ID 4813. Cekao si samo da ti neko ukrade kola pa da vidis koje.

havemercy

Valchiny on top!
Player
Broj 1 Radis MG u club chatu.
Broj 2 Dajes strancu pare a ne znas da li ti je on ukrao kola.
Broj 3 Ne moze odmah auto koji je ukraden na parkingu da se stvori cim das pare nekom strancu koga ne poznaješ. Treba da prodje 20min.
Broj 4 Gde se vidi na snimcima da ID 4813 krade kola??? ID 4813 SE NIGDE NE POJAVLJUJE NA SNIMCIMA .
Broj 5 Nemas ni jedan dokaz za ID 4813. Cekao si samo da ti neko ukrade kola pa da vidis koje.
Ovako na pov 1 se vidi kako me ubijate i mi kradete auto, kasnije na slici se vidi da mi je gospodin Velkjo Grabulja ukrao auto, a id sam ti video na forumu ovde! Neka pogleda admin slobodno logove hehe :) Laku noč - dobar pokušaj!

Vaso.

Player
Player
Ovako na pov 1 se vidi kako me ubijate i mi kradete auto, kasnije na slici se vidi da mi je gospodin Velkjo Grabulja ukrao auto, a id sam ti video na forumu ovde! Neka pogleda admin slobodno logove hehe :) Laku noč - dobar pokušaj!
Ja da ti prenesem posto 1 RP pravilo ne znas fino uzmes kanap i obesis se za prvi gelendet jer si prvo debilcina sto ovo radis a drugo nemas dokaz da ti je 10701 ukro auto mogu se ja javit da sam te napravio al ne mogu dokazat jesam li il’ nisam

TebiNemaSpasa

Player
Player
POV 1:
POV 2:
SLIKA:
Na POV 1 se lepo vidi kako PARKIRAM auto kod Black Marketa. Kasnije se vidi kako stavljam metkove i puske na tezgu. Posle toga se vidi i cuje u istom pov-u na kraju kako me ubijaju bez ikakvog razloga u ne skriptovanu gz bez brojanja, i kako kradu auto. (ako se pazljivo pogleda pov se vidi kako pokusavaju da izguraju auto).
Na POV 2 se vidi kako ja u club chat saljem zahtev za otkup, nakon toga mi se javlja gospodin Igi ( 10701 ) i mi trazi pare da mu posaljem na banku za auto. Lepo se vidi kako mu saljem 5% drzavne i kako auta nema kad sam otiso na praking. Na slici se vidi kako mi je auto kasnije na kaznenog parkinga. Mislim da ovo nije po pravilima, i zahtevam najstrožu kaznu.
Prekrsena pravila:
ID 10701 - SCAM!
Brate tebi stvarno nije dobro,prvo govoris da si skeman zato sto je neki lik iz sprdnje napisao u club chat da mu das pare i da ce ti vratit auto, nema nikakvih dokaza da je on ukrao a ti debil mu saljes pare, nije to nikakva prevara, ispo si glup saljes random likovima u club chatu pare za auto makar ne znas da li je on uopce ukrao, a drugo lik ti je vratio pare makar ih je mogao zadržati jer to veze sa skemom nema

havemercy

Valchiny on top!
Player
Ostavljam administraciju da kazni off topic i da odluči i proveri logove. Lep dan!

Bruno Gold

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 9459 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1
  • Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom