Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku admina I John Scalleta

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28295
Players nickname
Noa Markovic
Administrators nickname
John Scalleta
Date
Jul 3, 2023
Time
10:23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/419277/

MimoTheCat

Player
Player
Dobio sam kaznu za G.P. 6.15. u žalbi koju sam okačio na sljedećem linku:

Zanima me zašto sam ja onaj koji je dobio kaznu za to pravilo? Ja sam po RP-u sve odradio po pravilima, on nije brojao i pucao je a ja sam uzvratio zbog samoodbrane... Zar bi trebao gledati u njega dok me puca? Bi li tako i rl radio da me neko krene pucati i čekao admina da ga kazni? Molim da se admin kazni i da dobijem unjail. Hvala.

Igor Furlan

Player
Player
Dobio sam kaznu za G.P. 6.15. u žalbi koju sam okačio na sljedećem linku:

Zanima me zašto sam ja onaj koji je dobio kaznu za to pravilo? Ja sam po RP-u sve odradio po pravilima, on nije brojao i pucao je a ja sam uzvratio zbog samoodbrane... Zar bi trebao gledati u njega dok me puca? Bi li tako i rl radio da me neko krene pucati i čekao admina da ga kazni? Molim da se admin kazni i da dobijem unjail. Hvala.
Pravilo glasi da nakon što nije puslušan zahtjev u roku od 5 sekundi tek onda se može ustrijelit a od tvog zahtjeva je prošlo 2 sekunde

MimoTheCat

Player
Player
Pravilo glasi da nakon što nije puslušan zahtjev u roku od 5 sekundi tek onda se može ustrijelit a od tvog zahtjeva je prošlo 2 sekunde
Tako pravilo glasi, ali po RP-u to pravilo nema smisla u ovoj situaciji.
Evo primjer žalbe u kojoj sam dobio unjail za istu situaciju:

Igor Furlan

Player
Player
Tako pravilo glasi, ali po RP-u to pravilo nema smisla u ovoj situaciji.
Evo primjer žalbe u kojoj sam dobio unjail za istu situaciju:
Dobio si unjail jer nisi kršio pravila češto vjeruj mi moraš brojat do kraja takva su pravila jedino tko može pucat bez brojanja ako se pucaju na njih su LSPD SAHP VLADA FIB

Status
Not open for further replies.
Top Bottom