Pucaju se medjusobno prvo, pa onda meni broje opet 5 sec i tako, Pogledajte POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!au to bas neka npc familyPucaju se medjusobno prvo, pa onda meni broje opet 5 sec i tako, Pogledajte POV
odakle da se pomerim, sa ulice?Ja vidim da ovde samo ID 13403 puca + brojano ti je 5 puta nisi se pomerio
Da imamo dovoljnog rp razlogaodakle da se pomerim, sa ulice?
Ti u crime dynasty koja nema 5 ljudiau to bas neka npc family
jesam nesto lose uradio ili kao npr vrijedjao vas ne razumijem stvarno mi niste jasni?Da imamo dovoljnog rp razloga
dajesam nesto lose uradio ili kao npr vrijedjao vas ne razumijem stvarno mi niste jasni?
?? nisam kod njih hvala bogu ni kod vasTi u crime dynasty koja nema 5 ljudi
Koje pravilo krsi 27167Pucaju se medjusobno prvo, pa onda meni broje opet 5 sec i tako, Pogledajte POV
okacio sam ih kao kolektiv jer su svi zajedno u tomeKoje pravilo krsi 27167
Pa to je isto kao da ja okacim lika koji ne krsi nista samo zato sto je stojao tuokacio sam ih kao kolektiv jer su svi zajedno u tome
nije bas, nego sto se ti mesas u ovo sve, gledaj svoja posla...Pa to je isto kao da ja okacim lika koji ne krsi nista samo zato sto je stojao tu
vidi se da trolaju kad se pucaju medusobno burazPucaju se medjusobno prvo, pa onda meni broje opet 5 sec i tako, Pogledajte POV
on u povu preti unprijed samo dobro pregledajte namestanje warnaPucaju se medjusobno prvo, pa onda meni broje opet 5 sec i tako, Pogledajte POV
nisam ja planirao to da uradim nego sam se zasreo tu i video sam sta sam videoon u povu preti unprijed samo dobro pregledajte namestanje warna
nisam ja planirao to da uradim nego sam se zasreo tu i video sam sta sam video