Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31
Players nickname
Daniel Zampa
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Jun 24, 2023
Time
20:06
Proofs
https://imgur.com/a/j9ta0qX

Daniel Zampa

Player
Player
Poštovana administracijo,
Molio bih da ovu žalbu pregleda admin Mujo s obzirom da me on po nalogu i banovao.
Prije par desetak dana sam banan za Bug Abuse pravilo zbog prebacivanja motora lvl 3 na nedozvoljen način koje se desilo prije nešto više od mjesec dana. Prije svega želim reći da je do prebacivanja uistinu I došlo, međutim nije mi nikakva namjera bila prekršit ikakvo pravilo servera.
Ja sam u to vrijeme na grandu jako slabo igrao te nisam bio upućen u novi BP. Ti motori su nešto novo, od prošlog BP, i nikad nisam ništa od toga pravio niti me zanimalo. Prije jedno mjesec dana, jedan mlađi momak iz porodice me htio iznenadit I uredit mi moje vozilo, da mi nadogradi motor. Nije znao kako će, te mi je došao u call I rekao da me čeka poklon na pošti. Ja nisam znao ni šta me čeka niti sam smatrao da će nešto kažnjivo bit. Dao mi je tad lvl 3 motor, I objasnio kako da ga stavim na auto, jer nemam pojma kako se stavlja niti sam ikad prije I poslije dorađivao iti jedan motor lvl 3 na svoja vozila.
Tada nisam znao da je lvl 3 motor stvar koja se ne može prebacivat, vidio bih preko oka reklame gdje ljudi prodaju lvl 3 motor, te nisam mogao iz toga zaključit da je to zabranjeno niti kako itko prodaje to I dorađuje jer je u tom trenutku bilo nešto novo, a masovno se prodavalo. Znam samo da su mi momci iz familije koji imaju maksimalno povjerenje kod mene, sami dorađivali sva porodična auta sa nekim felgama motorima I kočnicama za auta koja voze, jer imaju apsolutne ovlasti kao I ja unutar porodice. Taj momak nažalost nije imao taj rank, a htio me je iznenadit bez da me pita rank up. I ne želim da on ispašta zbog poklona.
Dana kad sam saznao da je to uistinu kažnjivo, sve sam iskreno priznao Muji, na koji način sam to izveo, i da želim sam sebe prijaviti zbog toga I pronaći rješenje ukoliko je moguće, jer mi nikad nije bila namjera prekršiti iti jedno pravilo ovog servera.
To auto nisam nigdje preprodavao, niti bih ikad išta napravio bez kontakta sa administracijom direktno. Možete provjerit u logovima kompletnu prošlost moje aktivnosti, te vidjet da nikad prije ni poslije nisam stavljao nikakav lvl 3 motor, niti imao doticaja s njima da bi znao o kakvom propustu se radi. Priznajem da sam skupio taj motor te ga stavio na svoje vozilo, ali da mi je bila namjera nešto prekršiti nije. Ne bježim od krivice i svjestan sam da je greška počinjena. Imam puno odgovornosti I ljudi ispod sebe da bi sve riskirao zbog jednog motora, a da sam u tom trenutku znao da je to kažnjivo, ne bi mi palo napamet uzimat takvo nešto.
Molio bih Vas da sagledate sve činjenice te ako je moguće ublažite kaznu, jer bi mi bilo drago što prije vratiti se na grand i igrati s momcima. A ovakve propuste ću ispravit i konzultirat se s administracijom prije ikakvog uzimanja ičeg sumnjivog ubuduće.

Nadam se da zaslužujem drugu priliku te poštujem svaku Vašu odluku.
Unaprijed hvala na razumijevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom