Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Ahil
Suspect ID
00000
Date of violation
Jul 3, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/a/qegzvyL

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
Najbe neka dva lika su pisali po club chat i odjednom poceli mene da doxaju po mom imenu inace zovem se Slavko url i ne znam cemu doxanje mene prema tome hteo bi da se oba lika kazne.

Alen Peskir

Obidjes teren pokupis evre 💶
Player
glupo da ikog kacis za ovo nit je moje da se mesam ali mislim da ti na discordu pise ime slavko
image.png

Don Jeans

Player
Player
Najbe neka dva lika su pisali po club chat i odjednom poceli mene da doxaju po mom imenu inace zovem se Slavko url i ne znam cemu doxanje mene prema tome hteo bi da se oba lika kazne.
Na discordu se zoves slavko, na forumu kad se prijavljujes za lidera/admina stavis svoje ime, nkzm kakav doxing je ovo ako se vec zna kako se zoves, npr da ti je napisao prezime to je vec doxing

Kenox

⚜️
Player
nedovozljno dokaza

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
Na discordu se zoves slavko, na forumu kad se prijavljujes za lidera/admina stavis svoje ime, nkzm kakav doxing je ovo ako se vec zna kako se zoves, npr da ti je napisao prezime to je vec doxing
Nista MG cist radi na to sve g.p 6.10 OC stvari prebacuje u IC ban 4 dana da se odmore why not:D Plus administracije da kazni OFTopic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom