Najbe neka dva lika su pisali po club chat i odjednom poceli mene da doxaju po mom imenu inace zovem se Slavko url i ne znam cemu doxanje mene prema tome hteo bi da se oba lika kazne.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobro dobice za mg i tt na to sve rade G.P 6.10 mesaju IC stvar u OCglupo da ikog kacis za ovo nit je moje da se mesam ali mislim da ti na discordu pise ime slavko
Na discordu se zoves slavko, na forumu kad se prijavljujes za lidera/admina stavis svoje ime, nkzm kakav doxing je ovo ako se vec zna kako se zoves, npr da ti je napisao prezime to je vec doxingNajbe neka dva lika su pisali po club chat i odjednom poceli mene da doxaju po mom imenu inace zovem se Slavko url i ne znam cemu doxanje mene prema tome hteo bi da se oba lika kazne.
nedovozljno dokazaNajbe neka dva lika su pisali po club chat i odjednom poceli mene da doxaju po mom imenu inace zovem se Slavko url i ne znam cemu doxanje mene prema tome hteo bi da se oba lika kazne.
oftopic da mu se nabije uzsputnedovozljno dokaza
Nista MG cist radi na to sve g.p 6.10 OC stvari prebacuje u IC ban 4 dana da se odmore why not Plus administracije da kazni OFTopicNa discordu se zoves slavko, na forumu kad se prijavljujes za lidera/admina stavis svoje ime, nkzm kakav doxing je ovo ako se vec zna kako se zoves, npr da ti je napisao prezime to je vec doxing