Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31265
Players nickname
Vuk_SakaI
Administrators nickname
Luka_Lucciano
Date
Jul 3, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtube.com/shorts/7PY95i5fjMY?feature=share

Vuk Sakal

Player
Player
(Molba za Unban) Banan sam zbog razloga G.P 6.3, Razlog zasto zelim unban: Grand rp igram vec Godinu ipo dana i omiljena mi je igrica, kupio sam komp od 1200€ i monitor od 250€ samo da mi grand dobro radi i da mogu da strimujem. Okacen sam od Alexa Morningstara lidera Vlade. Kaze da sam uhvacen kako prodajem na crnom te stvari koje sam “ukrao iz skladista”, Ovako obrazlozenje zasto nisam ukrao: Stvari koje sam prodavao na crnom su bili policijski panciri koje sam odavno skupljao kupovinom na crnom pa damo preprodajem, imam mnogo los internet u kuci i cesto mi nestane struja pa mi se ugasi komp, kada npr uzmem nesto iz skladista krenem u neku akciju komp mi se ugasi i onda moram da se spawnam u hotel gde gubim puske i onda mi nestanu a na mesto izlaska ne izadjem zato sto budem u nedodjiji a i nisam razmisljao, znam skoro sva pravila grada i znam da je kradja iz skladista ban, ali nisam krao samo imam problem sa internetom cak sam pisao i curatoru vlade ali mu poruke tek sada vidim nisu stigle a ja sam mislio da samo nije hteo da mi odgovori. Sledeci put cu paziti na puske iz skladista jer treba da promenim internet za 2 nedelje, i kunem se životom nisam hteo da kradem. Molim vas nemojte da mi kvarite srecu dok igram ovu igricu jer sam ulozio 1400€ samo zbog nje. Obozavam je i mnogo ali mnogo se trudim da ne krsim pravila ali mi se nekada slucajno desi a da ni ne primetim ili nemam nameru da to uradim. Izvinjavam se jos jednom ali stvarno nisam imao nameru da kradem neko ponavljam imam tehnickih poteskoca pa nisam razmisljao i gubio sam puske zbog toge pa sam ih samo opet uzimao ne razmisljajuci da ce to nekome da smeta ili da ce neko da pomisli da kradem. Hvala na citanju molim Vas mi pomozite jer mi je ovo najomiljeniji server. Hvala jos jednom.🙂

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Provjerio sam, vidim da ste uzimali iz skladista stvari i da vam je dosta njih uzeto na spawnu kod hotela ali ima stvari koje ste pokusali sakriti preko automobila pa kasnije stavljali na crno trziste. Na razmatranju

Vuk Sakal

Player
Player
Provjerio sam, vidim da ste uzimali iz skladista stvari i da vam je dosta njih uzeto na spawnu kod hotela ali ima stvari koje ste pokusali sakriti preko automobila pa kasnije stavljali na crno trziste. Na razmatranju
Hvala puno mozda mi se to desilo nesvesno ali kunem vam se Bogom nece se ponoviti 1 metak uzeti koji ne smem necu!

Vuk Sakal

Player
Player
Mnogo mi se grand igra nijedno pravilo prekrsiti necu
Molim Vas dragi Mujo da mi odgovorite posto sam vec dugo na razmatranju da li sam dobio unban ili ne, kunem se nije mi bila namera da ukradem ista radio sam to verovatno nesvesno, molim Vas da me unbanujete necu prekrsiti nijedno pravilo i nikad se nece ponoviti ovo a i mislim da stvarno nisam napravio stetu serveru, ali jos jednom ponavljam molim Vas me unbanujte jer se nece ponoviti j mnogo volim grand hvala.

Vuk Sakal

Player
Player
Molim Vas dragi Mujo da mi odgovorite posto sam vec dugo na razmatranju da li sam dobio unban ili ne, kunem se nije mi bila namera da ukradem ista radio sam to verovatno nesvesno, molim Vas da me unbanujete necu prekrsiti nijedno pravilo i nikad se nece ponoviti ovo a i mislim da stvarno nisam napravio stetu serveru, ali jos jednom ponavljam molim Vas me unbanujte jer se nece ponoviti j mnogo volim grand hvala.
Takodje mozete sve puske koje imam u mojim vozilima slobodno zaplenite i municuju i sve iako mislim da je nemam previse ali sve zaplenite jer samo zelim unban jer je grand jedina igrica u kojoj sam mnogo srecan kada je igram, samo molim Vas da mi ne dirate novac koji imam kod sebe jer imam oko 8 miliona i te pare sam zaradio postenim trudom skupljanjem i radom. Jos jednom vas molim za jos 1 sansu, hvala i zelim svim Adminima ugodan dan hvala. 😁

Status
Not open for further replies.
Top Bottom