Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lukijan Kontra
Suspect ID
2562
Date of violation
Jan 23, 2022
Time of violation
10:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xj7-OUYUT1o&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
Lik je iz cistog mira doso uradio mi VDM poceo da me vredja na kraju videa pre nego sto ode spominje roditelje

Offender

Forum Concent Creator
Player
a i koliko ja znam da je zabranjeno sa obs da se snima

Offender

Forum Concent Creator
Player
ne znnam sta si hteo reci sa tim sto je strimer...

a ako si mislio sto je koristio obs za strim postoji i drugi programi za to / nisam ja kriv sto on strimuje sa obs a ne a streamlaps npr

Covek

Player
Player
ne znnam sta si hteo reci sa tim sto je strimer...

a ako si mislio sto je koristio obs za strim postoji i drugi programi za to / nisam ja kriv sto on strimuje sa obs a ne a streamlaps npr
aj otvori pravila procitaj :)
zabranjeno je snimanje sa OBS a ne strimanje ajde idi pij sokic

Covek

Player
Player
a cekaj lepotane moj njemu nije bilo problem kad si ga ti postavio a ti sad se bunis sta se brines bre 7 dana i ti i on ajde

Covek

Player
Player
i stimano je preko streamlabsa lepoto moja i plus je strim secen iz TROVA i ne vadi se ajde a tvoj video je snimjen sa OBS

CpbuH

Player
Player
ja samo zelim da se ispostuju pravila i da se odlucuje bez pristrastnosti prema svim igracima na serveru
iako sam ja izvredjan i isprovociran odgovorio na provokaciju samo spomenuvsi roditelje osobe koja me je vredjala; ja sam na 7 dana zgob toga tobio ban sa istog servera sto zaista cenim i postujem, i sve sto zelim (i trazim) da se ista pravila ispostuju zarad boljeg rada servera u buducnosti jer se u POV vidi vise od jednog prekrsaja istih pravila
na prethodni report zbog kog sam banovan na 7 dana i imam dokaz da je sve izrezirano i izmontirano i mogao bih iz tog video materijala da postavim vise od 6 reportova ali zaista ne zelim da reagujem negativno jer iskreno zelim da ovaj server ima uspesnu buducnost

Offender

Forum Concent Creator
Player
samo ja ne znam gde se ovde da sam ti ja ista rekao za roditelje...

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID(2562) dobiće kaznu za (VDM, Generalno pravilo 3.2, Generalno pravilo 3.1)
  • Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući i glasovne
  • Vredjanje osobe OOC strogo je zabranjeno
  • Svi navedeni prekrsaji rezultiraće blokiranjem u periodu od 7 dana za ID2562

Status
Not open for further replies.
Top Bottom