Sve se vidi u POV-u pucaju bez brojanja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!2 pucali a 3 lik je uletio u pucnjavu kao da nema strah za zivot dok se puca po njemu. tako da decki svaka castJa kolko vidim puca jedan covek. Aj pogledaj opet POV pa okaci zalbu.
0;24 obrati paznju da je lik opet usao i dvoriste i niste mu dali zahtev cak sta Marko negine ti 6.152 pucali a 3 lik je uletio u pucnjavu kao da nema strah za zivot dok se puca po njemu. tako da decki svaka cast
pa najbolje da mu broji 15 puta,ajde ne brukaj se i izbrisi komentar0;24 obrati paznju da je lik opet usao i dvoriste i niste mu dali zahtev cak sta Marko negine ti 6.15
znaci nas usao izasao i opet usao ali zadni put kad je usao ZAHTEV mu niste dali tako da ja dobijam CD ovaj drugi 6.15 i tjt aj zz NPC
nauci pravila ja ga mogu ubiti odman jer je dobio zahtjev i brojao sam ali on je izaso i uso imao sam ga pravo ubiti bez brojanja zz NPC0;24 obrati paznju da je lik opet usao i dvoriste i niste mu dali zahtev cak sta Marko negine ti 6.15
znaci nas usao izasao i opet usao ali zadni put kad je usao ZAHTEV mu niste dali tako da ja dobijam CD ovaj drugi 6.15 i tjt aj zz NPC
tebra moras mu brojati ne budi glupnauci pravila ja ga mogu ubiti odman jer je dobio zahtjev i brojao sam ali on je izaso i uso imao sam ga pravo ubiti bez brojanja zz NPC