nisu dali uslov vec su dali samo 5 sekundi. 3 su pucala ni jedan nije brojao kako treba.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta ti kacis druzenisu dali uslov vec su dali samo 5 sekundi. 3 su pucala ni jedan nije brojao kako treba.
a tko si ti i gdje si ti bio? a ti ako si onaj sa krova pucas na nas 2 fear rp i 6.15 nisi brojao a ja sam tebe jedini pucao tako da decko lijep pozdravps meni nisi izdao zahtev ali dont wori stize POV
bravoo sam si sebe okacio sa ovim hahahaha prvo 6.15 - MG auuu pa kakav varn ju ju juuza 30 minuta stize u HD rezoluciji cao a inace PG 6.15 i MK ili kako god cao uzivajte
Imas ilegalan skin za AR Nice boynisu dali uslov vec su dali samo 5 sekundi. 3 su pucala ni jedan nije brojao kako treba.
znas kako kazu ko ima prime 2 to je za mene nista a kao drugo utisanje mi nista ne znaci a kao trecebravoo sam si sebe okacio sa ovim hahahaha prvo 6.15 - MG auuu pa kakav varn ju ju juu
Jel ti krivo sto nisi ukrao panel koji vrijedi 15k pa kacas?nisu dali uslov vec su dali samo 5 sekundi. 3 su pucala ni jedan nije brojao kako treba.
Jel ti krivo sto cete da dobijete warn na porodicu i ti ban za GP 4.1, posto ti nije dozvoljen carabine ili ces da nastavis da places ovde?nisu dali uslov vec su dali samo 5 sekundi. 3 su pucala ni jedan nije brojao kako treba.
ajde molim te vrati se u skolu i kad naucis brojati vidjet ces da nas je 3 bila a ako treba stavit ce i moj kolega video gdje se brojaloU sustini na vasem snimku se vidi kako ste usli u fam dvoriste na 3 coveka, vas dvojica brojite trojici sa puskama i pancirima da izadju iz dvorista kradja panela, fear rp.. Ti si brojao ovaj drugi tvoj nije brojao tkd g.p. 6. 15. i plus sto su vas momci natrpali kitom onako kvalitetno
ne znam lepi ovo je tezak fail sa vase strane iskr, a tek sto kikas coveka iz familije kako ne bi dobili warn je hit iskrajde molim te vrati se u skolu i kad naucis brojati vidjet ces da nas je 3 bila a ako treba stavit ce i moj kolega video gdje se brojalo
HahahahahahaJel ti krivo sto cete da dobijete warn na porodicu i ti ban za GP 4.1, posto ti nije dozvoljen carabine ili ces da nastavis da places ovde?