Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Suspect ID
1270
Date of violation
Jul 4, 2023
Time of violation
20:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NvVMWQ5AJDM

Kenox

⚜️
Player
Sve se vidi u pov-u .
Uradio sam FearRp za kojeg sam odgovarao odma posle dovrsavanja i poslao me administrator Diego Sanchez koji je valjda specao situaciju .

havemercy

Valchiny on top!
Player
Admin je cjelo vreme specao zato si blejao u demorganu dragi forum warrior, nauci pravila. Plus kako to stavljas u gepek na sredini auta plus na 5 metara? Bruno Gold te je kaznio!

Kenox

⚜️
Player
Admin je cjelo vreme specao zato si blejao u demorganu dragi forum warrior, nauci pravila. Plus kako to stavljas u gepek na sredini auta plus na 5 metara? Bruno Gold te je kaznio!
nisam okacio sebe nego njega

havemercy

Valchiny on top!
Player
Admin je cjelo vreme specao situaciju, ti si uradio FailRP nema sta vise :)

Mladen brutal

Valchiny on top
Player
Da je ista pogresio admin koji je specao situaciju bi ga kaznio nemoj se praviti pametan nauci pravila
Sve se vidi u pov-u .
Uradio sam FearRp za kojeg sam odgovarao odma posle dovrsavanja i poslao me administrator Diego Sanchez koji je valjda specao situaciju .

havemercy

Valchiny on top!
Player
Ovo je situacija od pre ove gde se jasno vidi da te opet nije bilo strah za zivot(FearRP), mi smo ti dali drugu sansu kad je doso admin da spoeca.. Vise od jednom si prekrsio pravilo i unistio rp(Fail Rp).

Kenox

⚜️
Player
Necu ja da se macujem sa vama ako admin odluci da je prekrsio pravilo onda je prekrsio tu ima moj pov pa neka pogleda ae z

Top Bottom