Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Molba za Un-Ban G.P 1.1 | Minolina Ashford

Status
Not open for further replies.
Your ID
13219
Players nickname
Luna Habibi
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Jul 4, 2023
Time
12:30
Proofs
https://imgur.com/V4yPFZ2

Leonardo Lala

LaLa
Player
Postovana Administracijo,
Danas sam dobio perm-ban zbog 1.1 tojest trgovina ili poklanjanje naloga. Ja trgovao sa nalogom NISAM! Verujem da je greska jer imam mladjeg brata koji radi sta hoce, u sustini, na nalogu ima dosta para koje ne trosi nego cuva. To mi je rekao par puta, ali mi je rekao da je to tajna. Sigurno ste se zbunili jer nam je ista IP adresa.
ZAHTEVAM UN-BAN!

Leonardo Lala

LaLa
Player
Dragi Mujo,
prijatelj mi je slikao sliku gde se u chatu vidi da ste mi dali perma ban. Podneo sam zalbu ali ste mi Vi ipak dali permu. Molio bi da ako se neko prijavio sa mojim nalogom na neciji drugi kompjuter, hteo bi da vidim IP adresu preko koje je moj nalog bio ulogovan

Leonardo Lala

LaLa
Player
Postovani Mujo,
Nadam se da cete ovu zalbu pregledati pre mog rodjendana koji je sledeceg petka, 21.jula. Znam da je Vama tesko da radite bilo sta kroz ove toplotne udare jer je napolju skoro 40°, a neko cak i nema klimu. Nadam se da cemo se nastaviti druziti na ovom projektu bez ikakvih mojih ne dozvoljenih radnja.
Zelim Vam prijatan ostatak dana!

Kurt Verstappen

13219®
Player
Postovani Mujo,
ovo mi je drugi nalog jer sam trenutno u Bosni i Hercegovini, ali sam zaboravio email i sifru od mog pravog naloga foruma.
Nadam se da je uredu da na ovome nalogu odgovaram.
Zelim Vam prijatan ostatak dana!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom