Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2318
Players nickname
Danilo Yoshida
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/search/2909587/?q=16362&o=date

Yoshida

Player
Player
Postovanje Administracijo!

Ovom prilikom zelim da se obratim vama adminima da obratite paznju na ID: 16362 koji ima roman zalbi na nasem serveru. Ovde se ocigledno radi o osobi koja zivi od toxicnosti i uznemiravanju mira na ovom projektu. Malo pre me je cak i okacio za doxing gde nije ni postavio POV (znam o kojem POVU se radi) u tom istom POVu on isto tako spominje moje IRL ime. Radi se o tome da smo zajedno proveli nekoliko vremena u istoj familiji iz koje je izbacen bas zbog neprikladnog ponasanja, u toj familiji smo se upoznali i tako znamo nasa prava imena. Meni je jasno da to nema veze sa igrom i role playom tako da ja prihvatam svoju kaznu ali isto tako smatram da se ova osoba treba kazniti zbog iste situacije i da treba da zavrsi na black listi. Molim vas da pregledate sve zalbe koje su okacene na njega i sve ce vam biti jasno.

Momak jednostavno ne moze da uspostavi normalnu komunikaciju sa ljudima pa tako svaki put zavrsi da pravi greske na nasem projektu i isto tako pokusava da smesti banove ostalim igracima. Ja ne smatram sebe andjelom svi mi ponekad pravimo greske ali postoje ljudi kojima jednostavno te greske postanu nacin igre i tako zavrse na forumu vise nego sto budu u igri.

Opet cu ponoviti da je dovoljno samo da se provere njegove zalbe i koliko gresaka je vec napravio na ovom serveru. Smatram da ako radis jednu stvar vise puta to vise nije greska vec jedn
ostavno nepostovanje projekta, svestno raditi istu stvar za koju si vec kaznjen mnogo puta bi se trebalo sankcionisati blacklistom jer smatram da takvim ljudima nije mesto ovde kod nas na serveru.

Ovo je samo 2-3 stranice zalbi a ima punih 7 stranica zalbi na njega, ruka me zabolila slikajuci koliko zalbi ima...

Molim da se svi ostali off-topic komentari kazne!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom