By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemam pov obriso sam ga iz invidie slucajno daj mi warn zbog P.D 1.7, a ti mali luka cuvaj se sta ce tebe docekatNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 9957 od pocetka eventa
Imate rok 16 sati
Za to se dobija ban 30 dana nemas povnemam pov obriso sam ga iz invidie slucajno daj mi warn zbog P.D 1.7, a ti mali luka cuvaj se sta ce tebe docekat
druze sta se ima davat 30 dana za pd 1.7 a ko je tebe sta pito decko nebitan si nemoj da ti se napsujem sad svega tu tebi i ovom malomZa to se dobija ban 30 dana nemas pov
Ok vidimo se za 30 danadruze sta se ima davat 30 dana za pd 1.7 a ko je tebe sta pito decko nebitan si nemoj da ti se napsujem sad svega tu tebi i ovom malom
okupaj se opetnemam pov obriso sam ga iz invidie slucajno daj mi warn zbog P.D 1.7, a ti mali luka cuvaj se sta ce tebe docekat
ma okupam se ja sa tvojom kevom maliokupaj se opet
Ajmo smirelamajku ti jebem ja mali places zbog grand rpa jao da bi doso u hrvatsku nebi znao sta bi ti napravio cetnice mali sa 10 godina
Kad me kidare reportaju brt od 8 godinaopusti se alone sta ti je
Pa uzmi hitbox ubij ga ne vidim problemKad me kidare reportaju brt od 8 godina
ma uzem ti ja majku brate razumijes?Pa uzmi hitbox ubij ga ne vidim problem
Je li sramota cheatovati i okaciti pov sa hitboxom?
pov 5 sec i admin prihvata zalbu
Znam da si kid nisi zensko zagrlio ali nekad cesnemam pov obriso sam ga iz invidie slucajno daj mi warn zbog P.D 1.7, a ti mali luka cuvaj se sta ce tebe docekat