Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5887
Players nickname
Nikola Daytona
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 30, 2023
Time
18:54
Proofs
https://imgur.com/gallery/Clqu9Ty

Nikola Daytona

Player
Player
Joined
Jul 25, 2021
Messages
56
Nadam se da ste u dobrom zdravlju i dobrom raspoloženju dok čitate ovu poruku. Obracam vam se sa željom da izrazim svoje duboko žaljenje zbog bana koji sam dobio u igrici zbog kršenja pravila G.P.1.8 . Shvatio sam da sam pogrešio i sada shvatam važnost poštovanja pravila i integriteta igre.
Smatram da je ova situacija za mene dragocena prilika za učenje, osobni rast i ispravljanje grešaka. Puno sam se divio kvalitetu i angažmanu vašeg tima u održavanju poštenog i fer okruženja za sve igrače. Takođe sam svestan da vaša pravila postoje kako bi se osigurala ravnoteža, pravednost i užitak za sve korisnike.
Molim vas da uzmete u obzir da sam odlučan da se izvinim za moje postupke i preduzmem sve potrebne korake kako bih se poboljšao kao igrač. Razumem da ste možda skeptični po pitanju toga da mi opromostite, ali želim vas uveriti da sam spreman da ulozim napor u ispravljanje svojih gresaka.
Molio bih vas da mi pružite drugu šansu da dokažem da sam naučio lekciju i da sam spreman da se pridržavam pravila igre. Uveravam vas da se ovakva situacija neće ponoviti u budućnosti.
Hvala vam unapred na razumevanju i vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu molbu. Nadam se da ćete uzeti u obzir moju želju da se iskupim i pridružim ostalim poštenim igračima u ovoj fantastičnoj igri.❤️
 

Nikola Daytona

Player
Player
Joined
Jul 25, 2021
Messages
56
Nadam se da ste dobro. Obracam vam se ponovo s dubokim žaljenjem i iskrenom molbom. Skoro je prošlo nedelju dana od kada sam poslao svoju žalbu, a želim da izrazim koliko mi je krivo zbog svog postupka.
Shvatam da sam pogrešio i da sam prekršio pravilo G.P.1.8, i to me veoma boli. Sada uviđam koliko je važno poštovati pravila. Ova situacija me je naučila dragocenu lekciju o odgovornosti i poštovanju pravila. Moj cilj nije samo da se vratim u igru, već i da pokažem svoju promenu i poboljšanje kao igrač. Uzimam ovo iskustvo kao priliku za lični rast i razvoj. Spreman sam da uložim sve napore kako bih se iskupio za svoje postupke i postao deo poštene i fer igračke zajednice. Jos jednom želim izraziti iskreno žaljenje zbog onoga što sam učinio. Verujem da sam naučio svoju lekciju i da ću se ubuduće strogo pridržavati pravila igre. Vaša podrška i razumevanje bi mi mnogo značili.
Hvala vam na vremenu i pažnji koju ste posvetili čitanju ove poruke. Verujem da ćete prepoznati moju iskrenu nameru da se iskupim i da ćete mi pružiti drugu šansu da se vratim u ovu fantastičnu igru.
 

Nikola Daytona

Player
Player
Joined
Jul 25, 2021
Messages
56
Hvala vam što ste mi javili da je moja molba za unban trenutno na razmatranju. Duboko žalim zbog svojih prethodnih postupaka i kršenja pravila igre. Shvatam ozbiljnost situacije i želim iskazati iskreno žaljenje zbog svog nepoštovanja pravila igre.
Uveravam vas da sam iz ove situacije naučio važnu lekciju o odgovornosti. Sada sam odlučan da se poboljšam kao igrač i da se strogo pridržavam pravila. Prepoznajem da je poštovanje pravila ključno za održavanje fer i poštenog okruženja za sve igrače.
Još jednom, izražavam svoje duboko žaljenje zbog prekršaja i iskazujem iskrenu nameru da se iskupim. Nadam se da ćete uzeti u obzir moje iskreno kajanje i promenu, te mi pružiti drugu šansu da se vratim u igru. Spreman sam da uložim sve napore kako bih dokazao svoju posvećenost poštovanju pravila igre.
Hvala vam na razumevanju i vremenu koje ste izdvojili da razmotrite moju žalbu. Verujem da ćete prepoznati moju iskrenu želju za iskupljenjem.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom