Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4713
Players nickname
bozo carryu
Suspect ID
7516
Date of violation
Jan 24, 2022
Time of violation
4.46
Proofs
https://youtu.be/eOjyLq05iuM

Cupido Prada

Vibing
Player
čudno je način na koji se laserski obrušim na pola hpi-a koji je odmah umro zato tražim njegovu pov, to bi moglo biti kašnjenje, ali samo želim potvrditi i vidjet

Son Goku

Player
Player
ne radi tebi google translate dobro, lik te ubio fer sta bi ti stojis tu i ciljas ga nesto izvodis dok te puca popio si sok napada ne zastite tako da brate ne moras sviju da reportas ko te ubije, da pokusavas nekome ban nakaciti bezveze. sa tobom se volim ispucati na eventima vise nego sa kim drugim ali ovo sto radis ti po forumima bezveze.

Cupido Prada

Vibing
Player
lol nije ni čudo zašto sam popušio svu tvoju fam pogledaj ubistvo nije u vezi sa sokom pogledaj moje zdravlje imao sam pola KS pre nego što sam umro kako 1ak metaka oduzima pola tvojih hp? pre nego što sam napravio forum, pitao sam svoje prijatelje i oni su se složili sa mnom jer postoji nešto sumnjivo

Jamy Diesel

Player
Player
Server i dalje ponekad ima dilej
Takodje kada usporis video na 0.25 vidi se kako te je pogodio sa 3 metka u glavu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom