Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Odugovlačenje i namještanje warn-a | ID 9984

Status
Not open for further replies.
Your ID
942
Players nickname
Luka Kukurjek
Suspect ID
9984
Date of violation
Jan 24, 2022
Time of violation
12:40
Proofs
https://youtu.be/blx1ceOoUKU

Ricpe

Participant
Leader of unofficial org
U videu se jasno vidi kako igrač odugovlači roleplay situaciju kako bi njegovi došli i spasili ga da ne izgubi stvari. Te se vidi kako igrač spuštanjem ruku kada ga se pretražuje,pokušava namjestiti warn organizaciji. Potom smatram da bi igrač trebao biti kažnjen za njegove postupke.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
slucajno sam spustio ruke sada cu poslati pov kako nisam nikoga zvao od mojih da dodje! imam pov kako nista nije bilo od mojih poruka u chatu rp ili non rp radio.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
u mom pov se vidi kako skrolam po chatu da vam pokazem kako nisam nikoga zvao, u njihovom pov se vidi kako nisam pricao na radio, znaci da nisam nista krivoga napravio. vi isto navodno niste znali kako podici ruke, vas prijatelj id 99 je jucer uradio fearrp i takodjer tako odugovlacio kako vi kazete, pov saljem cim se SD uploada

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Ruke sam spustio slucajno kada sam izasao iz Inventorya, kliknuo sam ESC i tim pritiskom se izlazi iz animacije.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
- Moj POV Situacije, vidi se u chatu kako nisam nikoga zvao!

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Također se vidi 0:56 kako radite MG ( Podigni kameru u zrak )

Ricpe

Participant
Leader of unofficial org
svj brate odugovlacis rp situaciju, i da nisi nikog zvao svj si nekog cekao da dode. Da ti nisi nekog cekao kao sto si i docekao da nas pucaju nebi odugovlacio...

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
nije mi jasno kako bi ti znao da li ja znam kako podici ruke ili ne znam, opet tvoji ljudi bjeze u hq dok ih pucamo sto si danas sam vidio i reko sam da necu da imamo forum warove ali sad cu stavit na forum sve vase failove samo da ti pokazem sta ste radili pa se onda izvinjavaj Zibizzareti

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
ti da znas da li ja znam podici ruke ili ne znas ti bi radio masovni mg time sto bi gledao po mome ID-u iznad glave. I to si i napravio time sto si reko da su me to trebali nauciti cim sam usao u gang, kako ti znas da sam ja u gangu? po odjeci mozda? mg skin

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Imam pun respekt prema svim bloodsima jer ste odlicna ekipa i pucanje po ghettu se podrazumijeva, ako zelite forum warove krenimo onda. Da napomenem na mome POV u 2:24 se vidi da igrac iz moje organizacije (Vagos) 6443 u Non-RP Radiu naziva Bloodse Degenima sto bih molio da se sankcionise na najvecem nivou, hvala vam!

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
I jos jednom ispricavam se za navodno namjestanje warna, nisam htio spustiti ruke, kada sam izasao iz Inventorya klinuo sam ESC i animacija je prekinuta, samim time sam se naljutio jer me robate, bio sam ljut kao svaki normalan covjek kojeg Robaju i rekao sam kako me pretrazujes dok su mi ruke spustene, za to se izvinjavam i planirao sam se vratiti zbog moje greske da vam predam oruzije, ako je to moguce nakon demorgana da uradimo

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (9984) dobiće kaznu za (Fear RP).
  • ID (9984) dobice demorgan u trajanju od 180 minuta za prekrseno pravilo.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom