Na POV-u se vidi kako igrac sa POV-a radi latinicu nakon sto smo moji prijatelji i ja hteli da ga opljackamo. Ocekujem strogu kaznu!!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Takodje da li smem da koristim ovaj skin za REV ili moram drugi da ubacujem???Na POV-u se vidi kako igrac sa POV-a radi latinicu nakon sto smo moji prijatelji i ja hteli da ga opljackamo. Ocekujem strogu kaznu!!!
Takodje da li smem da koristim ovaj skin za REV ili moram drugi da ubacujem???
Ti si ovde pogresio zato sto si pricao sa drugarom na bubici sto naravno ne smesNa POV-u se vidi kako igrac sa POV-a radi latinicu nakon sto smo moji prijatelji i ja hteli da ga opljackamo. Ocekujem strogu kaznu!!!
Imam pravo da pricam skim god ja hocu preko bubice.Kako drugacije da se cujemo???Ti si ovde pogresio zato sto si pricao sa drugarom na bubici sto naravno ne smes
Izinite jedno pitanje.Da li smem da koristim one reduxe i skin za rev???Zalba se pregleda
nemas jer niste bili ni na jedmon occ-e event-u i to sto vam se desilo je bilo ic zato tu si samo pogresioImam pravo da pricam skim god ja hocu preko bubice.Kako drugacije da se cujemo???