Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washiington
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 8, 2023
Time
14:01
Proofs
https://youtu.be/xFP7BPGvjD4

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovanje Abraham i Mujo

Ovim putem Vam se obraćam vezano za odbijenu žalbu

Moram da se nadovežem na temu od prije nekoliko dana , gdje je slična žalba postavljena za igrača nepoznatog kada su ga ubili , razgovarali su o njemu/mrtvom tijelu i direktno se obraćali njemu i kažnjeni su za tu situaciju jer nije primjereno da se mrtvo tijelo vrijedja niti bilo šta slično , čak ste i vi u toj žalbi komentarisali da je to strogo zabranjeno

Vraćam se na moju žalbu , gdje su me ova 3 lica ubila , nakon toga vrijedjaju me raznim imenima i konstantno razgovaraju o meni nad mrtvim tijelom , u prilogu vam dostavljam video dokaz

6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana

Okačio sam ih za ovo iznad pravilo , jer su se desile amoralne i bezobrazne radnje , vrijedjanje mrtvog tijela nekoliko puta , i omalovažavanje istog , konstantno pričanje itd... Medjutim Administrator Aldin Verstappen je odlučio da odbije žalbu

Žalbu sam napravio u Srijedu 05.07 žalba je danas 08.05 Odbijena

Poštovani Abraham i Mujo pošto se na Vas mogu samo osloniti , kada kažete da je nešto ispravno i nije ispravno to je zadnja riječ i tako mora da bude i to jako poštujem

Ukoliko je moja žalba ispravna molim da se igrači i Administrator sankcionišu, ukoliko se žalba opet odbije i ukoliko je admin donio ispravnu odluku onda u redu , da znam za ubuduće da kada nekog ubijem , mogu da stojim iznad mrtvog tijela , omalovažavam ga , nazivam pogrdnim imenima, pričam sa mrtvim tijelom i slično , jer naravno svima nam je drago kada nekog ubijemo pa da svi onda to možemo da radimo

Zahvaljujem se na citanju moje žalbe i Vašem izdvojenom vremenu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom