Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19771
Players nickname
Patrik Castello
Suspect ID
16181
Date of violation
Jul 8, 2023
Time of violation
14:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=k2CKLiHW48s&ab_channel=Srki

PatrikCastello

Player
Player
Cekao sam ga tu jer sam prije mu brojo 5 sec i on je samo napravio latincu samo sta nisam mogao toliko snimat dugo.
Znaci kao sta vidite prvo sam ga ubio i poslje kad sam se pucao sa ovim drugim sve po pravilima.
Poslje se on nekako vratio ziv na tom mjestu di sam ga ubio i ubio me bez brojanja bez nista...
Sad ja ne znam dal je to neki Cheats ili neki BUG koji koristi.
Molim vas da to rjesite jer ono stvarno nema smisla.
Hvala na razumjevanju

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 19771 dobit će kaznu za G.P. 6.15 + MG
    ID 16181 dobit će kaznu za G.P. 6.15 + PG
    ID 38145 dobit će kaznu za G.P. 6.15 + CR

ID 38486 dobit će kaznu za CR
  • Generalno Pravilo 6.15 - Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
  • Metagaming (MG) - Koristenje OOC informacija u IC korist / Mesanje OOC i IC chatova. ( Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.)
  • PG - Radnja koja je ne moguća u stvarnom životu dok je ista moguća u igrici.
  • CR - Namjerno udaranje drugo vozilo sa vašim vozilom da bi onesposobili isto bez dovoljno RP Razloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom