Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zerx Valujev

Player
Player
Joined
Feb 5, 2023
Messages
17
Ime porodice : Rosse Family
Ime i prezime lidera : Zerx Pointles
Diskord lidera : zerxpointless
Broj kuće : 912
Link lidera na forumu : Zerx Valujev
ID Lidera : 36197
Logo:



Jednom davno, u opasnom i razuzdanom gradu Los Santosu, živjela je iznimno neobična obitelj po imenu Rosse. Bili su poznati kao neustrašivi i ambiciozni gangsteri koji su vladali podzemljem.

Na čelu obitelji bio je otac Henry Rosse, poznat kao "Don Henry". Bio je inteligentan i lukav, s jedinstvenim smislom za humor. Imao je sposobnost da prepozna prilike u svakoj situaciji, što mu je pomoglo da izgradi moćno kriminalno carstvo.

Henry-eva supruga, Elen Rosse, bila je jednako hrabra i inteligentna. Znala je kako se snaći u svijetu nasilja i prevare. Bila je majka troje djece, koja su odmalena naučila kako preživjeti u nemilosrdnom okruženju.

Njihov najstariji sin, Nazmi Rosse, bio je vrhunski pljačkaš banaka. Bio je stručnjak u planiranju i izvođenju sofisticiranih zločina. Nikad nije oklijevao kada je trebalo preuzeti inicijativu, ali bio je i obiteljski čovjek koji je duboko brinuo o svojim najmilijima.

Srednji sin, Luka Rosse, bio je ulični borac i vozač s izuzetnim vještinama. Bio je najbolji u svijetu uličnih utrka i imao je dar za izbjegavanje pravde. John je bio mladić pun snage i hrabrosti, a njegova vjernost obitelji bila je neupitna.

Najmlađa u obitelji bila je kćerka Katarina Rosse. Bila je majstorica prerušavanja i tajnog infiltriranja. Nikad nije bila zapostavljena, unatoč tome što je bila jedina djevojka u obitelji. Uvijek je bila jednako sposobna i hrabra kao i njezina braća.

Obitelj Rosse vladala je Los Santosom sa strogim kodeksom časti i lojalnosti. Bez obzira na sve nevolje i sukobe s drugim kriminalnim organizacijama, uvijek su stajali zajedno kao jedno. Njihova veza bila je neraskidiva, a njihova snaga dolazila je iz ljubavi i podrške koju su pružali jedni drugima.

Ipak, unatoč njihovom kriminalnom načinu života, obitelj Rosse sanjala je o boljem sutra. Sanjali su o tome da ostave iza sebe svijet kriminala i pronađu svoje mjesto u legitimnom društvu. Bili su svjesni da je njihov način života prolazan i opasan.

Jednog dana, kad su se suočili s ogromnim izazovom, obitelj Rosse shvatila je da je vrijeme da se promijeni. Odlučili su napustiti kriminal i krenuti prema novom početku. Svi su se složili da je to najbolje za njihovu budućnost.

Don Henry Rosse povukao se iz podzemlja i odlučio pokrenuti legalni posao. Nazmi, Luka i John pridružili su mu se u tom pothvatu, ostavljajući iza sebe život kriminalaca.

Njihov put prema legitimnom životu nije bio jednostavan. Morali su se suočiti s izazovima, opasnostima i preprekama na svom putu. No, uz vjeru jedni u druge, uspjeli su prevladati sve prepreke.

Na kraju, obitelj Rosse postala je uspješna u legalnom poslu. Izgradili su si ime i stekli poštovanje u zajednici. Iako su prošlost i kriminal ostali dio njihove priče, uspjeli su se transformirati i pronaći svoje mjesto u svijetu legalnosti.

Obitelj Rosse postala je primjer da se može promijeniti i krenuti novim putevima. Njihova priča služila je kao inspiracija mnogima da se usude sanjati i slijediti svoje snove, bez obzira na svoju prošlost.


Proslo je godinama i pojavio se Henrijev prijatelj po imenu Zerx Pointles oni su se bili posvadjali i Zerx Pointles je postao novi vodja Rosee Family.


Outfit:

Rankovi:

(1) Suspended: Suspended rank je početnik koji još treba naučiti osnovna pravila familije.Nema puno permisija ili odgovornosti u familiji.

(2) Member: Ima pristup osnovnim vozilima familije i pristup razgovoru u socijalnim mrežama. Moze ici na evente.

(3) Baby Gangster: Ima isto pristup osnovnim vozilima i spreman je braniti familiju ili porodične biznise.

(4) Gangster: Ima pristup svim događajima i ima pristup svim vozilima.

(5) Commander: On je upoznat svim pravilima i ima pristup svim eventima i vozilima. Commander je potpuno obučen član.

(6) Hitman: Ovaj član je proveo dosta vremena u familiji. Poznaje sva pravila,ima pristup svim događajima.


(7) Elite: Ovi članovi pomagaju familiji kada je najteže. Pomagaju početnim članovima o familiji.

(8) OG: To su članovi koji su skoro najviše postigli u familiji oni imaju pristup skladistu. Mogu ici na rat familije.

(9) Direktor: Ovi članovi imaju pristup auta sa oruzjem organiziraju manje članove i kada nema lidera oni su glavni.

(10) Ross: Glava familije

Pravila familije:
Zabranjeno vredjanje i omalovažavanje članova familije
Zabranjeno tražiti rank ako niste u familiji
Zabranjen rasizam
Zabranjen nacionalizam
 
Last edited:

Minolina Ashford

Player
Player
Joined
Oct 25, 2021
Messages
1,608
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom