Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11317
Players nickname
Franjo Mojman
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 25, 2023
Time
20:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/424462/

Sinner KS

Player
Player
Banovan sam za G.P. 1.4 jer navodno imam 6 acceva, a to nije istina, barem za mene. Sumnjam na par ukućana koji mogu da budu odgovorni za to što na mojem PC-u ima više acceva, ali to mi zvuči smiješno pošto jedini koji igraju igrice su mi brat i sestra koji, barem u mojem prisustvu nikada nisu pokazivali interesovanje za RP, naravno, dok ja nisam kući ne mogu znati šta se dešava na mom PC-u, ja sam vlasnik 2 računa: 36620, 11317 te jedino na njima sam ikada igrao, ukoliko je netko igrao preko mog PC na drugom accu/još igra molim vas da blacklistate sve naloge osim ova 2 koja sam naveo, jer sam ja vlasnik PC-a. Već sam okačio istu žalbu ali čekam već 2 nedjelje od kako je stavlejna na razmatranje, a htio bih nadodati da sam promijenio internet i adresu, budući da mi je ovo privremena adresa ne nemam kućni već mobilni internet, IP će mi se mijenjati par puta, a za to ću vas obavestiti svaki put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom