Dobio sam ban za G.P 6.22 pre nekoliko meseci i svestan sam da sam pogresio puno do sad sam vec nekoliko unbann appeal-a okacio ali odbijeni su sto mi je jako zao zato sto ne mogu da dobijem novu sansu razumem vas posao da vi kaznjavate samo sa razlogom i sve to i znam svestan sam da sam veoma kriv ali ja tada nisam znao da je perma ban kradja iz skladista i jako puno zelim da nastavim igrat na ovom projektu uvek sam igrao tu sa drugovima svi iz makedonije igramo grand i zabavno nam je ovo je valjda zadjan Uban-appeal i izvinjavam se lideru porodice takodje i administraciji mislim da posle tolko meseci zasluzujem da dobijem sansu da nastavim da igram na ovom projektu Prihvacam sve i da mi bude sve obrisano sa accounta samo da mogu igrati molim vas ja mislim da bih se lider te porodice slozio da ja dobijem unban
zato sto sam sad dobar sa njim i izvinio sam se zbog toga znam da sam ispao debil ali mi je jako krivo zbog toga i kajem se ako ima neke sanse da dobijem unban molim vas iz srca <3
zato sto sam sad dobar sa njim i izvinio sam se zbog toga znam da sam ispao debil ali mi je jako krivo zbog toga i kajem se ako ima neke sanse da dobijem unban molim vas iz srca <3