Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Administrators nickname
Bruno Gold
Date
Jul 11, 2023
Time
14:28
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/426009/#post-1553789

Simon Corey

Player
Player
Znači, čovjek ili namjerno radi za članove Cosa Nostre, ovo je već treći put da čovjek prihvata i radi u korist njihovih članova. Prošli put je odbio čist GP 6.15 od strane njihovih članova, na povu od skoro 2 minuta, a ovdje prihvata žalbu u roku od 2 minute netražeči duži pov i ne sačekajući da uploadam svoj POV gdje mu se jasno vidi da mu je brojano više od 10 puta. Zahtjevam strogu kaznu za ovog dotičnog admina jer mu nije prvi put.

Žalba od prošlog puta:

Hvala.

Simon Corey

Player
Player
Po pravilima, admin ne smije pogledati žalbu isti tren, i ima rok 48h da je pregleda, upravo zbog kontra pova i ostalih dokaza. Znači, riješite ovo, jer je postalo nepodnošljivo više.

Simon Corey

Player
Player
Izvolite POV, čak 6 minuta ranije od pova gdje je dotični Max snimio pov od 30 sekundi. GP 6.15, Bait od 43000, brojano svima da napuste područje, stvarno ne mogu snimati 10 minuta pova.

Simon Corey

Player
Player
Riješio sam sa Brunom sve. Izvinio mi se zbog kazne, svi griješe, tako da mu ne uzimam ništa osobno. Skinuo sam sam warn, odležaću i kaznu tako da, što se tiče ovoga, riješili smo sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom